writing-img

decemberski piškotki v porodnišnici brez mene

clock-img

06.04.2005, 10:19

clock-img

Skorpija

pencil-img

1130

Hja, Astra, Irmy, Mujcek in vse ostale, jaz zaradi komunističnega manifesta v mojih hlačkah udeležbo decembra odpovedujem. Pričakujem, da se boste ve ta mesec veselile in ko prisopiham za vami na zgornji forum boste že polne dobrih nasvetov in receptov!!!!;)

Držim vam vsem pestke:miska: in razmišljam, da bi si letos poleti prvič po dveh letih z dragim morda privoščila kakšen dopustek - vsaj par dni - MOJ NOVI CILJ DO POLETJA:morje:

ZDAJ SI GREM PA PO ENO VELIKO ČOKOLADO PA ENGA PRŽGAT!!!

clock-img

06.04.2005, 10:20

clock-img

tinkamiška

pencil-img

6099

Ah Skorpija:rozica:

Kr lepo si dopustek splanirej pol pride pa še vse ostalo:rozica::rozica::rozica:

Tinka

clock-img

06.04.2005, 10:30

clock-img

Skorpija

pencil-img

1130

Tinka:rozica:

hvala...

clock-img

06.04.2005, 10:33

clock-img

ElaM

pencil-img

2667

Skorpija, :(.
Saj mene tud vse zvija, samo :hudicek: še ni. tako, da sem čist adijo. Uff, res ne vem, kolko dolgo bom še zdržala brez testa.
Skorpija, hvala ker držiš :miska:, samo pomoje bomo jedle piškote januarja. Tud ne bo tako slabo.:)-:)-

clock-img

06.04.2005, 10:35

clock-img

Skorpija

pencil-img

1130

he,he,he imaš prav - vsi bodo neki hujšali po praznikih, me pa hramst hramst...

:hudicek:kar meni pošlji, vsaj moji ne bo dolgčas

clock-img

06.04.2005, 10:47

clock-img

MašaS

pencil-img

118

Zdravo!

Samo da povem... Komunistični manifest se je danes začel tudi pri meni. Kaj čmo, res bo treba na dopust...

MašaS

p.s. pa kakšen piškotek prihranite še zame, tudi jaz ne nameravam januarja hujšati :)

clock-img

06.04.2005, 12:04

clock-img

Skorpija

pencil-img

1130

MašaS velja, naslednje leto bomo me otvorile!

clock-img

06.04.2005, 13:47

clock-img

girly

pencil-img

951

ja no, bomo pa res vse piškotke januarja papcale :bravo: dans pa ajde malo ven, kr je tko lep sonček, pol pa še malo :sloncek: in naslednji mesec :modri:

a je tko punce?

clock-img

06.04.2005, 13:55

clock-img

Nannn

pencil-img

1053

Berem berem vas pa skoraj nikoli nic ne napisem...tudi jest se vam pridruzujem...komunisticni manifest se tudi pri meni zacel...zgleda da nas bo velik januarja :bravo::bravo:

Nannnn

clock-img

06.04.2005, 16:24

clock-img

mujcek

pencil-img

931

kaj, ne bo te na piškotke???????? :((

Upam, da bodo piškotki že takoj po novem letu spet prišli v poštev!

O moji :hudicek: pa ne duha ne sluha, počutje je vedno bolj čudno, občasno se pojavijo manjše bolečine. Drugače sem pa zadnja 2 dni tako zaspana :zaspan:, pa ne vem ali je to od dela ali...

No bomo videli do drugega tedna kako bo :zmeden2:

clock-img

06.04.2005, 16:28

clock-img

Skorpija

pencil-img

1130

:bravo:mujcek:bravo:

ti držim pesti da je tudi ne bo!!!! zaspanost je pa bojda dober znak...:zaspan:

Kljub temu, da me ne bo, vam bom UPAM kakšne fajn recepte za piškotke posredovala!

clock-img

06.04.2005, 16:34

clock-img

mujcek

pencil-img

931

Hvala Skorpija, me že prav mika kaj to pomeni, ampak testa pa res tokrat ne bom še tako hitro delala, ker je vedno prišla en dan po testu, tako da čakam na dodatne znake do naslednjega tedna!

Če bi bilo slučajno treba kakšne recepte deliti, pa prosim za nekaj čokoladnega! :)-

clock-img

06.04.2005, 16:39

clock-img

Skorpija

pencil-img

1130

Mujcek jaz sladko ne jem če nima vsaj čokoladnih mrvic, ko pa v piškot ugrizneš mora pa kar zadišat po kakavu!!!!!

Ti pa dam prav, da še malo počakaš - meni se je tudi vedno zgodilo, da je en dan po testu prišla. Danes zjutraj me je tako mikalo, ampak je potem prilezel gospod izcedek, ki je zdaj sicer izginil, ampak ta gospod je eden najbolj zvestih in jaz mu kar verjamem.

:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: - drug teden bom pa v nizkem štartu za novicami od tebe!!!

clock-img

06.04.2005, 18:51

clock-img

mujcek

pencil-img

931

Hvala Skorpija!

Piškotki so še boljši, če je poleg čokolade še kakšna čokoladna kremica (smeško, ki se oblizuje):)-

clock-img

07.04.2005, 09:05

clock-img

ElaM

pencil-img

2667

Ojla, pupe. Tudi meni ne bo Miklavž prinesel :duda:.
Sem danes, 38. dan, dobila :hudicek:. Če ni bilo zadaj, bo pa drugič ni :hudicek:.

clock-img

07.04.2005, 09:24

clock-img

mujcek

pencil-img

931

Irmy, komaj na 38 dan je prišla? Ta nesramnica predrzna, kako te je lahko tako dolgo mučila :grrr:

Torej ti je zamujala še več kot moja; sedaj me pa res že muči vse to; pa še moj :love: me vsake pol ure vpraša ali je že prišla; on je že čisto paničen :)

clock-img

07.04.2005, 09:43

clock-img

biba77

pencil-img

3943

Jaz imam samo obcasne krce levo in desno pod popkom. Obcasne zeeelooo rahle bolecine v krizu in beli tok. Ki ga drugace nimam...
Moj :love: tudi samo preverja, kako je stanje. Nic noce :sloncek::sloncek::sloncek:... Je tak kot oni v Parckanju prejsnji teden, ko je reko, "da je tam nekdo ze notri"... :)-:)-:)-

clock-img

07.04.2005, 10:56

clock-img

marjetica81

pencil-img

17

Pozdravljene!

Tudi jaz ne pričakujem v soboto :hudicek:, zato sem že zelo nestrpna.

Upam, da bom naslednji teden že lahko poročala, da sem 9nebesa9nebesa9nebesa.

Lepo se imejte :metulj::rozica:

Marjetica

clock-img

07.04.2005, 11:06

clock-img

biba77

pencil-img

3943

Drzim :miska::miska::miska::miska:, Marjetica!

clock-img

07.04.2005, 11:13

clock-img

Skorpija

pencil-img

1130

marjetica81 - čakam eno lepo temo v ponedeljek, tako da bomo samo še z :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: lahko odgovarjale!

clock-img

07.04.2005, 13:41

clock-img

marjetica81

pencil-img

17

Hvala.

Upajmo na najboljše :)-:)-:)-, kajti pred enim letom se ni najboljše izšlo:(

Lep pozdrav vsem na RR in naj vas :angel::angel: čuvajo.
Marjetica:metulj:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem