writing-img

deichmann čevlji

clock-img

10.03.2008, 11:21

clock-img

popi

pencil-img

301

Sem jih včeraj prvič videla.Poizkusla pa ne.Glede na ceno me zanima kvaliteta.Predvsem za ženske čevlje.Kake izkušnje?
lp

Pleši na glasbo,ki jo slišiš.

clock-img

10.03.2008, 11:45

clock-img

noe

pencil-img

982

Jaz sem si kupila pozimi gležnarje na peto, so ok.
Dec pa ene taka nizke buler varianta so tudi ok ter Adidas copate, ki pa so bolj tako, sicer pravi da jih nosi vredu sam men se zdijo mal trdi.Glede na ceno pa so ostali čevlji vredu .

clock-img

10.03.2008, 20:40

clock-img

maša*

pencil-img

333

enkrat in nikoli več.

sem si kupla spomladi čeveljčke s polno peto. moja kolegica si je kupla enake v Bati ali Humanicu. Jaz pa podobne (v daichmanu majo večinoma posnetke iz boljših firm in trgovin) v Deichamnu. Komaj sem hodla, trdi ko user posted image . Sem si šla takoj po ,,prave'' v Bato ali Humanic - ne spomnim se točno. In sem rekla nikoli več v Deichman.

clock-img

10.03.2008, 20:42

clock-img

Salja

pencil-img

283

Jaz imam kr nekaj čevljev od tam in sem ful zadovoljna.Imam pa ponavadi Graceland al nekaj takega firmauser posted image

clock-img

10.03.2008, 20:46

clock-img

r1ta

pencil-img

2343

Sicer jih kupujem v NL, ampak načeloma mislim da gre za enako stvar. Jaz sem zelo zadovoljna s tem kar si kupim, res pa je da čevelj 3x okoli obrnem preden ga kupim. Pa če imam en par samo za eno sezono, ko se splača. Čeprav jih nosim že dlje kot samo eno sezono. 

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

clock-img

10.03.2008, 22:44

clock-img

muška

pencil-img

3223

Sem si kupila poletne sandalčke(lani), dala za njih kar precej everčkov,so pa super.tako lepi kot udobni user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem