writing-img

dekoracija sobe

clock-img

15.01.2007, 13:34

clock-img

lilka

pencil-img

1380

Nisem zasledila kje te teme, če sem zgrešila se opravičujem.

Midva nimava prostora za otroško sobo, zato bova uredila en kotek v najini spalnici, ker imava zelo veliko spalnico. In malo razmišljava, da bi ga drugače pobarvala in nalepila neki dekorativni rob ali nekaj otroškega po steni. Sem gledala na spletni strani baby centra majo neke stvari, pa me zanima, če ima katera izkušnje s tem in kje ste kupovale. Ker sem tam gledala, da 3 gumijaste nalepke npr. medvedek Pu, pridejo skoraj 3 jurje pa se mi zdi kar veliko.
Pa tisti dekorativni robek sem gledala, pa si ne predstavljam najbolj kako se namesti in kako se potem odstrani.
Kakšan vaša izkušnja bi prav prišla.....user posted image

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

clock-img

15.01.2007, 13:37

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Midva imava nalepke in borduro. V bistvu jo samo nalepiš in poskusiš ven spravit vse zračne mehurje. Kupila sva jih pa v Baby centru.

clock-img

15.01.2007, 13:51

clock-img

Dejča

pencil-img

1332

Lepijo se resnično brez problema - in tudi odstranijo, če prilepiš malo postrani - kar korajžno!!!!

clock-img

15.01.2007, 14:39

clock-img

lilka

pencil-img

1380

A res, a tako enostavna je ta zadeva, sem vedela, da moram vas vprašat, kako dejansko ta zadeva funkcionira, ja potem bom pa jaz naročila to borduro kar na spletni strani baby centra, pa bova z možekom to nekako nalimala. Ja super, hvala za odgovore.

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

clock-img

15.01.2007, 14:41

clock-img

tinaaja

pencil-img

7450

Midva imava podobno situacijo, da bo bebica v najini spalnici.
Stene sva pobarvala na najine barve, okrasila pa jih bova s penastimi nalepkami:http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=162393 kupila sva take, ampak jih je ene 24 v kompletu za cca 3500sit in so fuuul lepe na steni. Najbolje je, da gres v BC direkt, ker na netu sploh ne dobis obcutka, kako kaj zgleda.

clock-img

15.01.2007, 16:19

clock-img

ribicau

pencil-img

1613

Tudi jaz sem iskala, kje bi našla kakšne figure za na steno, sploh za tam okrog previjalne mize..nisem vedela, da to namreč prodajajo v baby centru!

Tinaaja a praviš, da jih je toliko v kompletu....povsod sem samo zasledila, da so tri figure v kompletu....

clock-img

15.01.2007, 16:51

clock-img

*sonchek*

pencil-img

1090

Midva sva kupila stenske nalepke Medvedka Pu-ja - v kompletu jih je 50, stanejo pa 18,74 €.
Trak (prav tako medvedek Pu, 5 m) pa stane10,39 € user posted image

clock-img

15.01.2007, 19:34

clock-img

soncece24

pencil-img

3825

Enkrat sem v eni oddaji o opremljanju stanovanj videla, kako so v otroški sobi delali take štemplje na steno. Izrežeš iz stiropora recimo medvedka, namočiš v barvo in odtisneš na steno. Ful lepo pride, pa še poceni je. Verjetno so pa nalepke res bolj enostavne.

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

clock-img

15.01.2007, 21:23

clock-img

BLAŽIKA

pencil-img

2664

Soncece hvala za tako dobro idejo. Mi smo se že malo naveličali teh bordur in tuhtamo kaj bi sedaj naredili v sobici da bi bilo zanimivo.user posted image

clock-img

15.01.2007, 21:38

clock-img

Anonimen

Jaz sem ji v njeni sobici na steno nalimala kar zvezdice, izrezane prosto po Prešernu iz kolaž papirja ter dodala še nekaj tistih svetlečih v temi.

V Splitu pa sva ji nad posteljo obesila srčke iz gipsa (?), različnih velikosti in barv, izrezanih kar iz modelčkov za piškote.

Saj ne vem, če je za majhnega otroka primerno, da je okrasja preveč, ker ne zmore toliko koncentracije, da bi vse to opazoval. Vsaj tako se mi zdi. Je morda bolje, da sten ne zapolniš v celoti, ampak jih postopoma dopolnjuješ oz. menjaš glede na starost otroka.

clock-img

15.01.2007, 23:09

clock-img

eya

pencil-img

4615

Mi smo naredili tudi otroški kotiček s pomočjo teh bordur in nalepk v najini spalnici. Je enostavno in lepo.

Sva pa kupila v Baby centru tisti komplet, ko so domače živali gor in jih zdaj Žiga lepo opazuje, jaz pa zraven mukam, gagam,...user posted image

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

clock-img

19.12.2008, 21:05

clock-img

klarakika

pencil-img

8

Hvala bogu, sedaj niso več nalepke v baby centru edineuser posted image ... midva sva  za najinega jančkauser posted image  kupila kar to
http://www.primawall.com/sl/products/4-4slo 

sicer malo dražja, ampak tudi večja in lahko sam izbereš barvo!!
nalepijo se enostavno... smo  zelo zadovoljni.

clock-img

20.12.2008, 11:23

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

klarakika, to zgleda pa res fensi user posted image a se dajo tudi lepo odstranit?

clock-img

20.12.2008, 18:05

clock-img

klarakika

pencil-img

8

mateyka živjo!
motivi so res simpatični... user posted image Na spletni strani piše, da se odstranijo kar s pomočjo sušilca za lase, mislim da pa da res ne bo kakšnih težav kasneje, ker folija izgleda OK.

Jaz sem za to izvedela preko maila od prijateljice - mislim da imajo do konca decembra popust (lahko poskusiš s kodo Prima4u - pri meni je delovala).

clock-img

30.12.2008, 15:56

clock-img

MajaEva2008

pencil-img

3

Mi tudi prvič opremljamo sobico za našo žabico. Se mi zdijo tele nalepkice res dobra rešitev.
Cenovno res malo višje od baby centra, vendar so mi všeč bolj nevtralni motivi -  slončki, hribčki, oblakci, rožiceuser posted image

hvala za dobro idejo!

clock-img

11.01.2010, 10:28

clock-img

spelcamarelca

pencil-img

10

na www.lepke.si imajo ful lusne, mi smo kupil sloncka in smo vec kot zadovoljni, upam da vam bo v pomoc

sem pa tudi jaz pregledala vse mozne strani, pa baby center, ampak majo res bedne, men so te lepke zakon!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem