writing-img

dekorativni material

clock-img

08.05.2008, 19:47

clock-img

mojcažan

pencil-img

38

ve katera za kakšno dobro spletno trgovino z dekorativnim materialom za zavijanje daril in navsploh aranžiranje?

clock-img

09.05.2008, 09:22

clock-img

mama_milchy

pencil-img

3721

če ti pride kaj prav:

http://www.ekodeko.si/index.php

lep dan

clock-img

09.05.2008, 10:02

clock-img

mojcažan

pencil-img

38

ja mi pride ja.še veš za kakšno ki imajo kaj več izbire.ali pa kakšno z zavijalnim papirjem in pentljami?

clock-img

09.05.2008, 10:09

clock-img

mama_milchy

pencil-img

3721

še en naslov:

http://www.dar.si/si/ProdajniProgram.htm

morda ti kaj pomaga; zakaj pa enostavno ne greš kam v trgovino, kjer zavijajo darila pa tam pobereš kakšne ideje ali karkoli pač potrbuješ?

clock-img

09.05.2008, 10:13

clock-img

mojcažan

pencil-img

38

pa tile z dar.si ne pošiljajo na dom po pošti ne?

clock-img

09.05.2008, 10:17

clock-img

mama_milchy

pencil-img

3721

mislim, da ne ampak lahko jih povprašaš; pojdi na www.najdi.si in vtipkaj kaj rabiš pa boš vidla, kaj ti vrže ven,
zakaj pa ravno preko spletne trgovine? a ni lažje v kakšno papirnico, cvetličarno zavit in si zbrat kar bi rada?

clock-img

24.05.2008, 10:27

clock-img

Mateja82

pencil-img

926

Pri Dar Koper moraš bit s.p oz. dat na račun firme, kar tako ne moreš tam kupovat.
Izbiro imajo res ogromno.

< Sporočilo je popravil Mateja82 -- 24.5.2008 10:28:43 >

7.3.2006 je štorklja končno dostavila prvi paket...

8.9.2007 pa še drugega :)

clock-img

25.06.2008, 23:10

clock-img

AinB

pencil-img

903

Pro Mak, Lj

clock-img

25.06.2008, 23:11

clock-img

rija

pencil-img

15589

Če želiš, oziroma rabiš tega več, mi pošlji zs, ti pošljem podatke enega grosista v Avstriji, pošilja tudi v Slo.

Ima pa ni da niuser posted image

...vox populi...

clock-img

12.08.2008, 16:59

clock-img

pepela

pencil-img

22

Pro mak je definitivno najpestrejša ponudba za aranžerje, za dekoriranje nasploh pa si preberi na www.notranjaoprema.com, pod temo"kaj lahko dekorater naredi za vas?2

clock-img

14.08.2008, 13:31

clock-img

alička

pencil-img

2082

Definitivno Pro Mak!

http://www.promak.si/

clock-img

16.08.2008, 20:45

clock-img

pajčolanka

pencil-img

679

no jaz tudi recimo malo pogrešam kako dobro spletno trgovino z aranžerskim materialom, pa tudi z materialom za ustvarjanje-kako fajn trgovino ki bi imela šiiiirokoooo izbiro (vem, antus, hobby art, prometej...) ampak jaz bi še večjo izbiro, sploh  pri določenih rečeh, pa da bi bila reeeees velika izbira.

zakaj? ker živim na koncu kjer imamo eno samo bogo trgovinico z materialom za ustvarjanje  ki ima bogo izbiro. da pa se boš vozil človek samo po par reči več kot eno uro daleč...
enako velja za trgovino z aranžerskim materialom-nem se  vozla v lj po par reči.

itak pa ima velik trgovin dostavo nad določenim zneskom zastonj in ta znesek ponavadi sploh ni tako visok. in pol se ti enostavno ne splača vozit daleč. samo problem je ker ene dobre, res dobre  spletne trgovine z širokooo izbiro enostavno ni. škoda.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem