writing-img

delavnik

clock-img

22.11.2012, 08:32

clock-img

jabi babi

pencil-img

362

pozdravljene,mogoče sem odprla malce čudno temo pa vendar....zanima me po koliko ur na dan delate,kakšen je vaš delavnik?čist tko me zanima ,ker jaz delam po deset ur na dan od 7h do 17h s tem da sem en dan od pondelka do petka frej,sobota do enih,nedelja frej!!pa ve,če ni skrivnostuser posted image

clock-img

22.11.2012, 08:43

clock-img

Katy78

pencil-img

3275

Trenutno sem sicer na porodniški, drugače pa od ponedeljka do petka od 8.30 do 16.30, vikendi so frej. Je pa tako, da je narava dela taka, da ob 16.30 težko vedno ugasnem računalnik. Včasih zaključim že ob 16h, včasih pa moram tudi malo potegniti čeprav si po zaključeni 1. porodniški skušam roke splanirati tako, da mi največkrat ni treba potegniti.

clock-img

22.11.2012, 08:55

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

IZVIRNO SPOROČILO: jabi babi

pozdravljene,mogoče sem odprla malce čudno temo pa vendar....zanima me po koliko ur na dan delate,kakšen je vaš delavnik?čist tko me zanima ,ker jaz delam po deset ur na dan od 7h do 17h s tem da sem en dan od pondelka do petka frej,sobota do enih,nedelja frej!!pa ve,če ni skrivnostuser posted image

to je 46 ur/teden user posted image

clock-img

22.11.2012, 09:44

clock-img

majčica1508

pencil-img

1299

Delam doma po 8h,če je kakšna bolana,potem pač tist čas ne delam,ampak nadoknadim zvečer,ko spijo..

clock-img

22.11.2012, 10:00

clock-img

nyna84

pencil-img

1320

Delam po osem ur - od 8 do 16, dostikrat se zgodi, da zaradi količine dela še malo potegnem, pa če grem kam službeno, tudi pridem bolj pozno kot ob 16ih. Kadar imamo na obisku kupca iz tujine, ponavadi končam šele zvečer okrog osmih, enkrat se je celo zgodilo (izredne razmere), da smo en problem s kupci reševali celo noč (sem prišla domov ob pol šestih zjutraj).
Sicer pa je moj delavnik od ponedeljka do petka.

Sem iz Posočja in nisem Gorenjka ;)
http://www.radio1.si/strani/Fun.aspx?ID=20254&LNK=7

clock-img

22.11.2012, 10:05

clock-img

ronja

pencil-img

15289

Trenutno na porodniški in sem vesela, če uspem delat za službo 1 urouser posted image , pa velikokrat ne rata... V službi sem nazadnje delala polovični delavnik, torej uradno 20 ur na teden, v resnici pa od 8:45 do 15h nekje, torej 6,25 - 6,5 ure na dan.

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

clock-img

22.11.2012, 10:53

clock-img

gsatalema

pencil-img

568

Jaz sem že doooolgo na bolniški, ampak je moj delovnik kar naporen. Delam od 5. ure zjutraj pa do 13, ali 14 popoldan. Včasih pa popoldanski šiht od 13. pa do 21, enkrat na teden pa cel dan - to je 14 ur, pa dve soboti in eno nedeljo na mesec.

clock-img

22.11.2012, 18:18

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

22.11.2012, 19:01

clock-img

Felicita

pencil-img

5145

Odvisno... ta teden je bil postavljen en mojih rekordov, dobrih 15 ur v dnevu... pa 14 dni nazaj, ko sem v 48 urah delala 23 ur, od tega del v nočni... v povprečju nekje 10 ur dnevno.

vikendi po potrebi, nočne nekajkrat na leto. sicer pa uradno delovnik od 6 - 14.

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

clock-img

22.11.2012, 21:12

clock-img

mayci

pencil-img

2322

Običajno od 6.30 do 13.00 ali od 8.00 do 14.30 (+občasni popoldnaski sestanki). Od ponedeljka do petka, vikendi prosti. user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

clock-img

22.11.2012, 21:18

clock-img

m_o_i

pencil-img

3646

ponedeljek do petek 6-14
(delodajalec mi je to omogocil na mojo zeljo, drugace bi delala pon-cet 7.30-16 in petek 7.30-13.30)

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

clock-img

23.11.2012, 00:43

clock-img

sunny24

pencil-img

5986

Po 8 ur, delam od četrtka do nedelje, vse praznike...Ure prihoda pa so 10:30, 11h, 16h, 18h in 19h. Tko da mam kar pester urnik :)

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

clock-img

23.11.2012, 06:04

clock-img

TomTaylor

pencil-img

6915

Delovnik je 8 ur, z vožnjo vred pa 10 ur.

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

clock-img

23.11.2012, 07:43

clock-img

lenika83

pencil-img

954

Imam gibljivi delovni čas, in lahko pridem kadar hočem, grem pa tudi, delo pač mora biti narejeno. V praksi pa to pomeni, da prihajam okrog sedmih, domov grem okrog petih, pa še zvečer včasih kaj doma naredim...user posted image

clock-img

23.11.2012, 10:46

clock-img

Frodo Bisagin

pencil-img

4438

Delam vsakodnevno v treh izmenah...
- v eni izmeni delam svoje "uradno" delo
- v drugi izmeni delam kot cistilka, snazilka, likarica in kuharica, ekonom ipd...
- v tretji  izmeni delam kot zena

Zahtevam svoj prosti cas !!!! user posted image

Hlapci! Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni, ustvarjeni za hlapčevanje. Gospodar se menja, bič pa ostane, in bo ostal za vekomaj; zato, ker je hrbet skrivljen, biča vajen in željan!
(Ivan Cankar)

clock-img

23.11.2012, 10:58

clock-img

enea

pencil-img

2440

že 12 let delam po 4,5,ali 6 ur,..
sedaj ( zadnje 3 leta) pa delam od 11-15, vikendi fraj,..

clock-img

23.11.2012, 12:06

clock-img

end1

pencil-img

1598

Podnevi, ponoči, petke, svetke, od 7-19 in 19-7, skupno povprečno 172 ur na mesec. Kaos v familji. Razmišljam o skrajšanem delavnem času, dokler imam še možnost.

clock-img

23.11.2012, 13:23

clock-img

josephine27

pencil-img

2570

trenutno sem na polovičnem dokler mali ne dopolni 3 let. sicer pa delam vse dni v tednu oz. od pon. do ned. ( en dan imam vmes fajt, odvisno kako pade). delam dve izmeni. pa cca. dve uri na dan se vozim.

dobro, da ima vsaj mož fajn urnik, ker drugače ne vem kdo bi čuval otroke popolne in za vikende. popoldanski vrtec so pri nas ukinili, ker baje ni bilo interesentov.

clock-img

23.11.2012, 14:41

clock-img

nyna84

pencil-img

1320

IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin

- v drugi izmeni delam kot cistilka, snazilka, likarica in kuharica, ekonom ipd...

user posted image Joj pa res, na ostali dve službi sem pozabila user posted image user posted image Ja, jaz bi tudi prosti čas! user posted image

clock-img

23.11.2012, 14:50

clock-img

3jeMi

pencil-img

3849

IZVIRNO SPOROČILO: nyna84

user posted image Joj pa res, na ostali dve službi sem pozabila user posted image user posted image Ja, jaz bi tudi prosti čas! user posted image

user posted image user posted image user posted image

samo roko na srce... od vseh teh služb, mi je najbolj všeč MAMA JOB... ostalo je pa nujno zlo... kaj čmo... HB, da je... user posted image

clock-img

23.11.2012, 15:28

clock-img

nyna84

pencil-img

1320

IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi

IZVIRNO SPOROČILO: nyna84

user posted image user posted image user posted image

samo roko na srce... od vseh teh služb, mi je najbolj všeč MAMA JOB... ostalo je pa nujno zlo... kaj čmo... HB, da je... user posted image

To pa itak user posted image

clock-img

23.11.2012, 17:27

clock-img

aprilčica07

pencil-img

4130

Imam 8 urni delavnih, pondeljek, torek in četrtek 7-15, sreda 7-18, petek 7-13, vikendi fraj. Vožnja mi pobere pol urce v eno smer.

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem