writing-img

delo ob vikendih

clock-img

25.07.2008, 20:17

clock-img

mojapunca

pencil-img

39

Sprašujem vas, kako je z delom ob vikendih za mamice po porodniški službi. Delam 3 mesec po izteku porodniške, sedaj pa bom imela delo tudi ob sobotah in nedeljah -del. čas je od6- 23. Kako je zakonsko, koliko sme mlada mamica delati...user posted image

clock-img

26.07.2008, 13:06

clock-img

sunny24

pencil-img

5986

Kako je med vikendi nevem, vem pa, da ti 3 leta po rojstvu 1. otroka pripada polovični delovni čas.

clock-img

27.07.2008, 16:45

clock-img

Anonimen

Kolikor vem, lahko delaš nadure samo s pisnim soglasjem do 3 leta otrokeove starosti.

clock-img

27.07.2008, 20:17

clock-img

zvesta

pencil-img

7042

sopbotno delo lahko delaš, nedeljsko pa samo s tvojo privolitvijo oz. podpisom

clock-img

27.07.2008, 21:44

clock-img

nanč

pencil-img

1131

nedeljsko pa samo s tvojo privolitvijo oz. podpisom

Se pravi da ti po porodniški nedelj ni potrebno delati?Ker moja kolegica dela čez teden 6 ur na dan,pa pol vikende tud praznike..zato da se pol ure izidejo.Verjetno bi se  dalo to uredit,da dela normalno čez teden 8ur,vikendi pa so pol že kot nadure,al ne?

kaj vse me dandanes čudi...

clock-img

28.07.2008, 08:57

clock-img

zvesta

pencil-img

7042

IZVIRNO SPOROČILO: nanč

nedeljsko pa samo s tvojo privolitvijo oz. podpisom

Se pravi da ti po porodniški nedelj ni potrebno delati?Ker moja kolegica dela čez teden 6 ur na dan,pa pol vikende tud praznike..zato da se pol ure izidejo.Verjetno bi se  dalo to uredit,da dela normalno čez teden 8ur,vikendi pa so pol že kot nadure,al ne?

tako je...

clock-img

28.07.2008, 15:45

clock-img

nanč

pencil-img

1131

Hvala!

kaj vse me dandanes čudi...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem