cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

delo v Avstriji

clock-img

30.04.2011, 17:24

clock-img

branka81

pencil-img

428

Trenutno sem na brezposelna in prejemam podporo iz zavoda.Naslednji teden pa začnem z delom v Avstriji,kjer me bo šef tudi prijavil...zanima me ali se moram zdaj tle na zavodu izpisati ali kako?

clock-img

30.04.2011, 18:16

clock-img

Sa.Ka

pencil-img

327

Dobivaš podporo ali nadomestilo?user posted image

clock-img

30.04.2011, 18:21

clock-img

branka81

pencil-img

428

Nadomestilo!

clock-img

01.05.2011, 09:24

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

odjavit ne...moraš pa vsekakor it na zavod in povedat, da si dobila zaposlitev in najverjetneje bojo dali nadomestilo v mirovanje.user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

01.05.2011, 22:23

clock-img

elevitka

pencil-img

3853

kolikor je meni jasno so na zavodu prijavljene le brezposelne osebe... torej če si dobila zaposlitev se je treba odjavit in se ti nadomestilo zamrzne za primer vnovične brezposelnosti pa ponovno aktivira ob prijavi na zavod

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

clock-img

02.05.2011, 08:24

clock-img

Sacherca

pencil-img

1887

Tocno  tako, potrebno se je it odjavit. Jaz podpisem pogodbo jutri,pa sem sla pred prazniki k svoji svetovalki in mi je v racunalnik napisala odjavo z dnem 2.5., rekla pa je, da se to da 10 dni se vedno stornirat, ce bilo kaj pride vmes.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem