writing-img

delovna doba

clock-img

04.07.2006, 16:35

clock-img

dulcinea

pencil-img

4144

Živjo!

Ne vem, če mi bo znala katera pomagati. Moj oče je nekaj mesecev pred penzijo. Ker komaj dela (hrbtenica - je pa cestar), bi rad šel čim prej. Ko mu je firma poslala na pokojninski zavod, ni nič vprašala, kako je z vojaščino. Sem pa slišala, da se zdaj nekaj mesecev dobi, če si bil v vojski. A katera kaj ve. Mogoče veste, kam naj se obrnemo? Kak zakon mogoče?

LP, D

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

clock-img

04.07.2006, 16:53

clock-img

Anonimen

Daj me jutri spomni na privat, bom probla v službi vprašat.

clock-img

04.07.2006, 17:00

clock-img

Anonimen

Tole sem našla:

Dokup pokojninske dobe ureja Zakon o pokojninskem in invalidskem zavarovanju v 198. členu. Določa, da se v zavarovalno dobo všteva tudi čas služenja vojaškega roka ter dodiplomski in podiplomski študij, če v tem času niste bili vključeni v obvezno zavarovanje.Dokupite tako, da plačate prispevke za obvezno zavarovanje, pri čemer koeficiente določi ZPIZ.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem