writing-img

delovna doba med porodniškim

clock-img

01.06.2006, 18:10

clock-img

tejčica81

pencil-img

11

ojla imam problem pogodba mi prekine 31.5.06 rok poroda pa imam 6.12.06. vem da mi sedaj pripada 3 mesece socialnega nadomestila, ampak kako naprej, če si tista dva meseca pred porodniško plačujem delovno dobo sama ali mi teče med porodniško delovna doba ali ne oz. če mi sploh pripada porodniška user posted image . Hvala vsem!

clock-img

01.06.2006, 18:23

clock-img

Anonimen

Ali ti delodajalec ne bo podaljšal delovnega razmerja? V tem primeru ti pripada 3 mesece nadomestila s zavoda, za tisti vmesni del ti ne vem povedati, vendar če si bila zaposlena 12 mesecev, ti porodniška pripada, prijavljena si na socialni in ti teče pokojninska doba, ne pa tudi delovna. Nisem pa povsem prepričana kako je s tem, za to počakaj še na kakšen odgovor.

clock-img

01.06.2006, 18:59

clock-img

tejčica81

pencil-img

11

ja bila sem zaposlena 2 leti in 8 mesecev, ko pa sem povedala da sem noseča mi je podaljšala pogodbo samo še za dva meseca se pravi do 31.5.06

clock-img

01.06.2006, 19:38

clock-img

Lu

pencil-img

3181

Ja prav grdo. Pa sploh ne bi bila v njihovo breme. Najbolje bo, da se pozanimaš na Zavodu. Vso srečo.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem