writing-img

delovnik

clock-img

05.09.2006, 09:17

clock-img

MAM05

pencil-img

31

Najprej se opravičujem, če sem falila forum. Potem pa bi prosila za vaše nasvete in izkušnje, glede delovnega časa. Vedno sem morala delati do 4, sedaj pa glede na to,da imam doma leto staro pikico sem nakako dosegla, da delam do pol štirih, vendar se mi obeta user posted image ; ker imam občutek, da sodelavka (starejša, ločena, siiiittt....), s katero naj bi zamenjali delovnik, ne bo hotela delati, že zanalaš. Kako naj se postavim zase?Vodstvo je seznanjeno z varstvom, čuva ga tašča, tako da se na vrtec ne morem zgovoriti. Hvala za vaše nasvete.

< Sporočilo je popravil nalin -- 5.9.2006 9:29:38 >

clock-img

05.09.2006, 09:25

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

05.09.2006, 10:38

clock-img

Tinca7

pencil-img

451

Tudi jaz ti predlagam, da se zgovoriš na taščo. Sej ima lahko ona kako stvar vsak dan popoldne in rabi, da ga dvigneš do 16h. Postavi se zase!!!! Sej vem da je težko, ker sem imela sama podobno situacijo, in so me potem vsi postran gledal, ker sem imela nekakšen "privilegij", da sem lahko hodila prej domov. Ampak otroci imajo pač prednost user posted image !

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem