writing-img

denarna pomoč

clock-img

09.08.2009, 16:46

clock-img

mala zirafa

pencil-img

2483

Vložila sem vlogo za denarno pomoč zase in otroka.Mož pa je brezposeln ampak ni na zavodu, ker je zamudil 7 dnevni rok prijave po poteku del. razmerja.Zdej pa sem dobila priporočeno pismo pa ga grem šele jutri dvignit.Kaj mislite da so mi tako hitro od poned. do včeraj poslali?Glede moža sem jim v opombah obrazložila stvar.

clock-img

09.08.2009, 17:27

clock-img

blaža

pencil-img

8795

Mož se lahko, če se ne motim tudi en mesec za nazaj prijavi. Jaz sem se vedno za nazaj prijavla, ne v roku 7 dneh.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

clock-img

09.08.2009, 17:44

clock-img

mala zirafa

pencil-img

2483

Možu se je iztekla pogodba pred enim letom.Kako je zdaj s to prijavo?A ima vseeno pravico se prijavit?

clock-img

09.08.2009, 19:00

clock-img

blaža

pencil-img

8795

ne, če se mu je iztekla pred enim letom, se pa ne more prijavit, mislim, da je rok okoli enega meseca za nazaj. kako to, pa da se ni prijavil? A je delal le kratek čas neprekinjeno?

kaj ti si zaposlena, al si tudi ti brezposelna?

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

clock-img

10.08.2009, 11:15

clock-img

maychi

pencil-img

143

Nisem prepričana vendar:
Prijavi se lahko na zavod kot iskalec zaposlitve, ne pripada pa mu denarno nadomestilo za brezposelnost (za to je rok za prijavo 30 dni od prenehanja del. razmerja).

clock-img

10.08.2009, 22:43

clock-img

poli*

pencil-img

2407

Da ne bom po nepotrebnem odpirala nove teme:
Zadnje čase je govora o izplačevanju posebnega dodatka za soc. ogrožene.....
Saj je vse na dolgo in široko opisano, ampak še vedno nečesa ne vem. Ali bodo zraven porodniške upoštevali tudi otroški dodatek (kot dohodek)?
hvala in lp

clock-img

26.08.2009, 15:26

clock-img

mala zirafa

pencil-img

2483

Hvala vsem, sem rešla z izredno pomočjo, ker v pon. že začnem delat.Den. pomoč so mi zavrnili, ker sem imela preveč denarja na računu.Pa rabla sem jo samo za 1 mesec.
Izplačano bom dobila šele oktobra.user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem