cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

depilacija-Lj.kateri kozmetični salon

clock-img

20.06.2012, 16:24

clock-img

yenny

pencil-img

415

Letos sem se odločila,da končno zberem pogum in grem pred morjem na depilacijo.user posted image
Zdaj me samo lepo prosim usmerite v kateri kozmetični salon naj se odpravim.user posted image

clock-img

20.06.2012, 16:37

clock-img

Klaudia

pencil-img

2758

Meni je ful dober Berni. Sploh ker uporabljajo manj boleči vosek.
http://www.beautyberni.net/

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

clock-img

20.06.2012, 16:58

clock-img

yenny

pencil-img

415

Tam sem bila 14 dni nazaj,sem že takrat mislila,da se bom depilirala,samo potem so rekli,da sem prišla prekmalu,ker so dlake še prekratke in ne bi bilo dobro.user posted image
Pa ne vem,nekako mi ni potegnilo tam,ko sem prišla se noben ni zmenil zame,potem ko so me opazili pa me je poslala v nek miniaturen prostor,da se komaj obrneš noter in rekla naj se pripravim in zaprla vrata.user posted image
Kako pa naj vem kaj to zanjo pomeni?
No saj potem itak ni bilo nič iz tega,samo mi res ni potegnilo vse skupaj!user posted image

clock-img

20.06.2012, 22:11

clock-img

mari1234

pencil-img

84

Uh, vprašanje zame user posted image Sprobala sem jih kar nekaj, pa ne zadovoljna.Enkrat čuden pristop, drugje vse vneto, spet drugje nenatančno, pa nestrokovne kozmetičarke ... Jah tečna in zahtevna stranka sem user posted image
Od tule pa ne grem več, zadovoljna z depilacijo in tudi drugimi stvarmi, ki jih opravim v kozmetičnem salonu.
Priporočam! http://www.saloncvetlicarna.si/

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem