writing-img

depilacija

clock-img

16.12.2005, 07:39

clock-img

sera

pencil-img

51

haj!
jaz bi pa rabila en nasvet....kako in s čim se depilirate tam spodaj....user posted image
upam da ne vprašam preveč...
hvala za vse odgovoreuser posted image

clock-img

16.12.2005, 08:38

clock-img

Aleksandrin

pencil-img

869

Britvica in pena od tipa.

clock-img

16.12.2005, 09:01

clock-img

pika-poka

pencil-img

148

britvica in pena...user posted image

clock-img

23.02.2006, 21:24

clock-img

Tamauchica

pencil-img

35

Se vam ne zdi da se je z žiletko mal težko depilirat user posted image user posted image ... lahko pa se obriješ ... Depilacija - kozmetičarka al pa kakšna depilacijska mašinca, vosek..

clock-img

23.02.2006, 21:33

clock-img

rozi81

pencil-img

718

Britvica za trikotnik in depilacijska krema za spodaj.

clock-img

23.02.2006, 21:43

clock-img

malika

pencil-img

3199

Jaz pa po depilacijski kremi skoraj vedno fašem vnetje, tako da samo britvica

Izberi si luno za cilj in tudi če boš zgrešil, boš še vedno pristal med zvezdami

clock-img

24.02.2006, 12:14

clock-img

Anonimen

Voda, intimno milo, britvica.

clock-img

24.02.2006, 12:18

clock-img

Anonimen

Veet duo bikini.
Je zelo super,sploh ni nobenih pikic niti vnetij,ker je zraven še hladilna krema

clock-img

24.02.2006, 12:28

clock-img

livia

pencil-img

2395

kozmetičarka

clock-img

24.02.2006, 12:43

clock-img

wanabe

pencil-img

55

Brivnik (Philips Satin Ice) ima nastavke za puljenje, za britje in piling.

clock-img

24.02.2006, 13:35

clock-img

Pupica

pencil-img

4847

IZVIRNO SPOROČILO: livia

kozmetičarka

Uf dobra siuser posted image user posted image user posted image
 Nisem nerodne sorte ampak da bi šla v kozmetičnga eni kazat...jok brate odpadeuser posted image user posted image user posted image
Sicer v user posted image ko nič ne vidim mora moj popedenat zadeve, ampak vedno le britvica in navadno milo...se izogibam vsake kreme zaradi vnetij.

clock-img

24.02.2006, 13:57

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: livia

kozmetičarka

A kar vsak drug dan-če hočeš seveda met vedno urejeno??

Al enkrat na mesec user posted image

Ker pol ti vmes goša zraste in mate pri vas doma praznik ko greš k kozmetičarki user posted image

clock-img

24.02.2006, 16:56

clock-img

Anonimen

Vaše mnenje me zanima, ali vam je bolje biti obrite ali ne. Če si obrita je verjetno bolj higiensko, a ne?

clock-img

24.02.2006, 17:08

clock-img

valči

pencil-img

2344

Brijem se na 2-3 dni,uporabljam intimno milo,ne pene.
Da bi šla kozmetičarkiuser posted image ,sem raje kosmatauser posted image user posted image

clock-img

24.02.2006, 18:28

clock-img

Anonimen

brijem se vsak drug/tretji dan-odvisno.... Uporabljam samo milo in britvico, po beni dobim spuščaje.

clock-img

24.02.2006, 19:38

clock-img

vampirka

pencil-img

929

Livia je verjetno mislila samo bikini del ob hlačkah...Tudi jaz grem na ta del kar k kozmetičarki (v kakih mini tangicah) in me prav pošteno "oskubi"...tisti del pod hlačkami pa si pobrijem. Sem pa tudi ugotovila, da intimno milo deluje boljše od pene.
Drugače pa baje tudi že v Sloveniji izvajajo brazilsko depilacijo (mogoče je pa Livia to mislila user posted image ) - ko ti kozmetičarka celo frčafelo podepilira (no, to pa jaz tudi ne vem če bi..........ampak nikoli ne reci nikoli user posted image )!

clock-img

25.02.2006, 16:58

clock-img

Anonimen

Jaz si jih pa kar pogrizem! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.02.2006, 17:06

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

U sremežljivka, sam pol pa bode.user posted image

Tud jst hodm h kozmetičarki za bikini predel okol hlačk!! Cca 1x mesečno. Do črtice pa se brijem z britvico in gelom za britje cca vsak drug dan, po britju pa namažem s kremco za po britju.

clock-img

25.02.2006, 17:12

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Vaše mnenje me zanima, ali vam je bolje biti obrite ali ne. Če si obrita je verjetno bolj higiensko, a ne?

Kot komu paše. Jst recimo bi se tko grozn počutla, če se nebi brila, da bi se kr u tla ugreznla, če bi me kdo vidu...user posted image  Pa še bl higiensko mi je, čeprou sem glih od dohtarjev slišala, da ni, ker nej bi kao dlake varovale bakterijam vhod v nožnico ipd. Ampak kaj pa k mica švica user posted image  O fuj. Ne vem no. Jst si sploh ne predstavljam. To je tko, kot da se pod pazduho nebi brila.
Poznam pa deklco, k se niti slučajno nebi v življenju pobrila. NIKJER!!! Njej je vse naravno in hvala bogu si je tud tacga dedca najdla, da uživa, ko tava po šumi... Ampak je blo še men nerodn, ko smo šli 1x skupi na morje user posted image

clock-img

25.02.2006, 18:19

clock-img

Tamauchica

pencil-img

35

IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

Ampak je blo še men nerodn, ko smo šli 1x skupi na morje user posted image

Hahahahaha baguSka... si te prov predstavljam  user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.02.2006, 18:32

clock-img

kapica

pencil-img

5103

Jaz sem lani za bozicka dobila brivnik in sem ful zadovoljna. Nic ni rdece, ne pika,nic.
Ampak morem poskusit depilacijsko kremo, ce pravite nekatere da ste zadovoljne.

Sedaj nas je pa pet!

clock-img

16.04.2006, 17:25

clock-img

Ceca

pencil-img

64

Jaz uporabljam žensko peno za britje in ženske britvice za enkratno uporabo. Po britju pa sledi še nega.

clock-img

16.04.2006, 23:23

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

jaz uporabljam britvico za enkratno uporabo,brijem pa se samo na suho.

clock-img

17.04.2006, 16:59

clock-img

Maleal

pencil-img

2930

Intimno milo+Venus britvica

clock-img

17.04.2006, 17:06

clock-img

dory

pencil-img

8852

obvezno se brijem, saj mi je to najbolj higienicno, pol se pa navadis pa je...zadnc sem sla kar z brivnikom,da sem si jih scufala ven..upam,da bo gmah za en cajt :)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem