writing-img

dermatolog Maribor - atopični dermatitis

clock-img

19.06.2012, 21:09

clock-img

Monni

pencil-img

164

Pozdravljene, zanima me k kateremu dermatologu v Mariboru ali okolici vozite svoje otročke, ki imajo diagnozo atopični dermatitis.
Jaz sem bila 2x pri dr. Maji Kalač - Pandurovič in bi jo želela menjat, ker z njo nisem zadovoljna.

clock-img

19.06.2012, 22:19

clock-img

ribica.

pencil-img

2165

bila v bolnici, kr neka by the way zdravnica. Iz tega obiska sem povzela samo eno stvar - zdravnica je bila druga (ne naša pediatrinja) in dala nama je kremo, ki je sicer imela drugo ime kot krema, ki smo jo uporabljali do takrat, drugače pa isto sranje, drugo pakovanje. Isti učinki, isti stranski učinki, iste nevarnosti, iste posledica. Vse isto.
Kmalu za tem je otroka pozdavil bioenergetik.

Drugače pa čudežno dluje krema iz srbije, ampak sem prepričana da o tem že vse veš.

clock-img

20.06.2012, 09:26

clock-img

Ajra RR

pencil-img

705

IZVIRNO SPOROČILO: Monni

Pozdravljene, zanima me k kateremu dermatologu v Mariboru ali okolici vozite svoje otročke, ki imajo diagnozo atopični dermatitis.
Jaz sem bila 2x pri dr. Maji Kalač - Pandurovič in bi jo želela menjat, ker z njo nisem zadovoljna.

Če imaš morda kako vprašanje o atopičnem dermatitisu, ga lahko zastaviš tudi dermatiologinji Tamari tukaj: http://www.ringaraja.net/Ringarajini-strokovnjaki/Seznam-strokovnjakov/tamara-herakovic_31

Strokovnjaki odgovarjajo, vprašanje jim lahko pošljete tudi anonimno.

http://www.ringaraja.net/Ringarajini-strokovnjaki

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem