cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

destinacije na Hrvaškem primerne za dojenčke/otroke

clock-img

16.03.2009, 12:05

clock-img

pepa6

pencil-img

323

Pozdravljeni!

Letos planiramo it na morje, ker lani sem bila ravno tik pred rokom, in nismo šli nikamor. Zato me zanima kje so lepe peščene plaže na Hrvaškem, globina vode je nekaj metrov čisto nizka, velika možnost sprehajalnih stez,. Pa kdaj mi priporočate da gremo na morje, v katerem mesecu, nebi rada šla ko bo hladno vreme, al pa hladna voda,. Drugač pa nimam rada plaž ki so umazane in nabito polne. Mala bo stara v polovici julija 1 leto. Pa še to me zanima, kam je bolje it v hotel ali apartmaj?

Hvala za odg

Lp
Petra

clock-img

16.03.2009, 21:37

clock-img

Anonimen

Pa kdaj mi priporočate da gremo na morje, v katerem mesecu, nebi rada šla ko bo hladno vreme, al pa hladna voda,

V drugi polovici junija, med 15. in 30., ko se ni pretirane gnece, morje pa je ze toplo.
Tudi september je lep, a je bolj riskanten glede vremena.

clock-img

20.03.2009, 15:30

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem