cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

diazepan v začetku nosečnosti

clock-img

23.04.2008, 19:17

clock-img

Anonimen

Pravkar sem naredila test za nosečnost,ki je bil na veliko veselje pozitiven.Nosečnost me je zadela kot strela z jasnega!!!
Zelo pa me skrbi ,ker sem v stresu zaradi možne izgube očeta dobila tabletke apaurin,ki sem jih nekaj tudi jemala.Zelo me skrbi za bodočega otroka in kakšno škodo sem mu naredila.Če bi vedela ...pa kaj jamram Svetujte mi prosi

clock-img

24.04.2008, 10:36

clock-img

Lana25

pencil-img

152

Hej anonimna,
tudi sama sem na istem kot ti. Tudi mene je nosečnost presenetila, še bolj zato, ker sem bila v 8. tednu na pregledu, pa je G. rekla, da je ni, potem sem se seveda nehala pazit in začela jest zdravila, ker sem imela neznosno zgago. Od ultopa, ranitala, spazmeksa, rutacida in še canasten vaginalet, vse sem dala vase in jih jedla kot bombone. In to je trajalo več kot mesec dni, ko sem spet šla na pregled misleč, da nimam menstruacije zaradi kakšne ciste, potem pa nosečnost. Zdaj pa me kot tebe dan za dnem skrbi in skrbi. Ponoči včasih ne spim, ker mislim samo na to kaj sem naredila svoji pikici. Sicer so mi rekli, da ta zdravila ne vplivajo na plod, samo vseeno ne morjo veden zagotovo.

Ne vem kakšen vpliv ima sicer apaurin, te pa razumem kako te skrbi.

Pusti soncu srce, naj hrepenenja polete,
pusti sanjam vso svobodo, pusti soncu srce ...

Zvezde se ne sramujejo, da se zdijo kresnice.

clock-img

24.04.2008, 10:44

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

Najprej iskrene čestitke ob user posted image user posted image

Zaradi Apaurina ne bo nič narobe, kar pogumno user posted image
Na forumu dr. Pušenjaka sem celo zasledila, da v tujini dajejo Apaurin pacientkam po postopku IVF user posted image

Še malo branja:

KLIK

KLIK

"Poznanih stranskih učinkov na plod v maternici pred rojstvom ni, vemo le, da so lahko novorojenčki, če materam med samim porodom dajemo več takih zdravil, zaspani, kar pa trenutno pri vas ni pomembno."

user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem