cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

dieta - kako hitro izboljšanje?

clock-img

15.03.2006, 23:01

clock-img

Veronika

pencil-img

13

tudi moja šestmesečna user posted image  ima verjetno alergijo... ne bom ponavljala znakov, skratka, glede na vse, kar sem o flekcih na koži prebrala, je verjetno to. ker je flekci ne srbijo, nima napotnice pod nujno. izpuščaj pa se ji širi, zato sem se odločila, da grem preventivno na brezmlečno dieto, torej jaz (ker se dojiva) in ona (kašice sem ji začela pripravljati s pregominom).
vprašanje za "dietičarke": V KAKŠNEM ČASU PO ZAČETKU DIETI STE OPAZILE IZBOLJŠANJE? no, približno...

aja, pa še nasvet glede nege... oziroma izkušnja. v naši lekarni sem dobila posebno kremo, ki je namenjena dojenčkom, nagnjenim k atopičnemu dermatitisu. proizvajalec je MUSTELA (www.mustela.com), osnovna negovalna krema se imenuje STELATOPIA (potem imajo pa še celo vrsto drugih negovalnih izdekov, npr. oljna kopel itd.). uporabljam jo nekaj dni in se mi zdi fina, kožica se je lepo izboljšala - vidni so sicer lišaji, ki pa niso več rdeči.
pozdrav,
veronika

clock-img

14.04.2006, 11:55

clock-img

Veva

pencil-img

52

Veronika,

prosim te za informacijo v kateri lekarni si dobila Mustelo. Klicala sem najmanj 10 lekarn (v Ljubljani), pa za Mustelo niso niti slišali.

Hvala in lp,

Veva

clock-img

15.04.2006, 19:56

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Našemu tamalemu se je alergija na mleko pojavila pri starosti10 dni.Pojavila se je huda driska.
Ko je začel dobivat Pregomin,je telo rabilo 14 dni,da se je prepucalo od mlečnih beljakovin.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

17.04.2006, 04:59

clock-img

pikapoka

pencil-img

27

Pri nas je trajalo kar 14 dni, preden so mu izginili flekci po ličkih. Sedaj sem na dieti že 4 mesece, ker še vedno dojim, pikice pa se kljub vsemu pojavijo in izginejo user posted image .
Našemu user posted image  je pomagala tudi krema za ritko, ki posuši vneta lička.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem