cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

digitalec Olympus mju mini

clock-img

10.03.2005, 10:54

clock-img

African queen

pencil-img

1430

Pozdravček,
Full mi je všeč digitalni fotoaparat Olympus mju mini(privlači me,ker je lepih barv pa tako majhen),pa bi si ga rada kupila,ma ker se na take stvari glih ne razumem,me zanima mnenje nekoga, ki ve kaj več o digitalcih..

clock-img

10.03.2005, 13:37

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Tega mju ne poznam, imam olympusa zoom varianto, ki je pa en kakovostni nivo nižje od mju, pa sem super zadovoljna. Predvsem prevaga to, da je enostaven za uporabo, pa program za računalnik je pri olymposu super.

lp

clock-img

10.03.2005, 14:26

clock-img

vesnaRR

pencil-img

543

Kolikor vem so ga kar pohvalili da je zelo dober. Je pa tudi luškan;) ljubezen na prvi pogled;)
Pazi pa, ker ima malo (optičnega seveda) zooma (mislim da samo 2x) tako da presodi za kaj ga rabiš. So pa Olympusi dobri.

Lp, Vesna

clock-img

10.03.2005, 15:55

clock-img

African queen

pencil-img

1430

Hvala obema!Sicer doma imamo že enega Olympusa,smo zadovoljni,problem je nastal edino ko je bilo nekaj s flešem narobe pa v Sloveniji ni servisa za Olympus in je mogel all the way na Češko-to nas je malo motilo!
Tale mini mi je pa zelo simpatičen pa še odporen na vlago je,tako,da bi mi prišel prav v vlažni Afriki!

clock-img

10.03.2005, 16:23

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Pozanimaj se če majo u Afriki servis, drugač boš še dlje čakala..:zmeden:

clock-img

10.03.2005, 22:11

clock-img

vesnaRR

pencil-img

543

Ja, tole s češkim servisom poznam. Mar bi ga v Ameriki dala popravit, glupa jaz:grrr:
Glede vlage pa načeloma niso več ful občutljivi, ampak poglej si malo specifikacije na netu. Se pa dobi tudi posebno ogrodje za v vodo, če je vlaga takšen problem. Malo povprašaj direkt pri proizvajalcih, bo najbolj ziher.

Lp, Vesna

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem