writing-img

digitalni programi

clock-img

30.11.2009, 10:49

clock-img

tažana

pencil-img

1601

Imam eno vprašanje. Kupila sem nov LCD televizor v katerem je že sprejemnik DVCB.
Preko telemach kabalske televizije mi že dela digitalni program kljub temu da sem naročnik analognega sprejema. a moram potem spremenit analogno v digitalno naročnino?

clock-img

30.11.2009, 10:54

clock-img

zmajaz

pencil-img

5781

A te bo potem prišlo dražje? Če ja, js ne bi spreminjala - glavno, da ti dela. user posted image  Če pa ni dražje, potem bi pa spremenila - so morda kake prednosti, kaj pa vem.

clock-img

30.11.2009, 10:56

clock-img

zmajaz

pencil-img

5781

Sem gledala na njihovi strani, da ni dražje, pa tudi da s 1. novembrom 2009 ukinjajo prodajo analognih paketov, tako da se ti verjetno splača spremeniti paket.

clock-img

30.11.2009, 11:36

clock-img

lukec

pencil-img

2260

A to imaš zdaj kabelske programe? Ker nekateri ponudniki tudi preko kabla že ponujajo nekatere digitalne programe, ko pa zamenjaš paket pa so digitalni vsi. Jaz jih imam na primer na kablu trenutno 10 digitalnih od tega sta dva že HD.

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

clock-img

04.12.2009, 14:01

clock-img

pridna_janja

pencil-img

762

IZVIRNO SPOROČILO: tažana

Imam eno vprašanje. Kupila sem nov LCD televizor v katerem je že sprejemnik DVCB.
Preko telemach kabalske televizije mi že dela digitalni program kljub temu da sem naročnik analognega sprejema. a moram potem spremenit analogno v digitalno naročnino?

jaz imam digitalni sprejemnik zemljski in dobim vse naše kanale in hrvaške pa nič ne plačujem na mesec.Dvb t sprejemnik in anteno!

Quando fra l’altre donne ad ora ad ora
Amor vien nel bel viso di costei,
quanto ciascuna e men bella di lei
tanto cresce ‘l desio che m’innamora

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem