writing-img

dihanje otročička

clock-img

30.03.2009, 21:33

clock-img

shaban

pencil-img

28

lep pozdrav.zanima me poja punčka trihrat hitro udihne na hitro enkrat počasi in za tri sekunde nič potem pa spet tko.kaj to pomeni me zanima.pravijo da mora otrok udihniti 30krat na minuto.če več ni dobro!!!stara je pa še ne tri mesece!!

clock-img

30.03.2009, 22:31

clock-img

mulan

pencil-img

236

Ne vem sicer kaj to pomeni, ampak pri nas sta oba občasno tako dihala - 3 x hiter, kratek vdih in pol 1 daljši izdih. Pa se mi nikoli ni zdelo, da bi bilo kaj narobe. Bolj kot da sta se v spanju smilila samemu sebi user posted image . Ko so bili večji, pa tega ni bilo več.

clock-img

31.03.2009, 08:21

clock-img

Pšemek

pencil-img

899

To je čisto normalno. Dojenčki dihajo neenakomerno in ne tako kot odrasli.

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

clock-img

31.03.2009, 15:37

clock-img

pocka

pencil-img

2326

Jaz sem našega včeraj poslušala in se čudila, je pa 6x hitro vdihnil in izdihnil pol pa 3 sekunde ničuser posted image ...pa spet 6 x zadihal in tako naprej...verjetno je to normalno za user posted image , smo glih danes imeli ene preiskave, pa je tudi poslušala dihanje in če bi bilo kaj čudnega bi verjetno opazili.

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

clock-img

31.03.2009, 16:43

clock-img

akin

pencil-img

158

Moja tudi tako zadiha včasih. Sem na pregledu vprašala pediatrinjo in je tudi rekla, da ni to nič takega, da je normalno.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem