writing-img

dilema

clock-img

19.04.2011, 14:41

clock-img

žab*ca

pencil-img

395

Punce sem kr malo zmedena,glede na to, da bomo vsak čas zibali,me zanima glede oblačenja.Kako oz. koliko za vraga sploh oblečt novorojenčka ob takih temperaturah?Res sem zmedena,ali bo prišel prav še plišek,ali bom poleti sploh kaj rabila kratkega.

Prvi otrok je zimski,pa sem takrat malo tuhtala kako z oblačenjem,pa zdaj vidim da je bilo bolj izi.
Hvala za odgovore.

clock-img

19.04.2011, 14:46

clock-img

picola1

pencil-img

2009

Mah, v tem vremenu še sam sebe ne veš, kako bi oblekel, kaj šele novorojenčka...
Jst osebno bi nabavila samo kakšen kos malo debelejši, ostalo pa normalen tanek dolg rokav, morda kakšen kratek od tretjega meseca dalje...
Sej ga itak potem oblačiš po slojih in če mu bo vroče, ga boš pač slekla oz. obratno-če mu bo hladno, mu en sloj oblečeš nazaj...

Pa lahek in hiter porod...(drugi je najhitrejši in najlažji, pravijo) user posted image

Indijanska prerokba: Šele, ko boste posekali zadnje drevo, zastrupili zadnjo reko, ulovili zadnjo ribo, šele takrat boste spoznali, da denarja ne morete jesti.

clock-img

19.04.2011, 21:46

clock-img

žab*ca

pencil-img

395

Pa lahek in hiter porod...(drugi je najhitrejši in najlažji, pravijo) user posted image

[/quote]

Picola,hvala iz tvojih ust v božja ušesauser posted image

clock-img

20.04.2011, 09:45

clock-img

Jada82

pencil-img

1962

Jaz sem rodila konec februarja. Takrat sem jo oblačila še zimsko, pol pa skoz manj. Ko je bila stara dobre 3 mesece, je bila pa že normalno v kratkih hlačkah in kratkih rokavčkih. Pravijo, tako kot sebe, morda 1 sloj več, ker so pri miru, mi pa migamo. Pa v vozku itak čez dekico, pa je. Ko pa je res toplo, pa ni treba.
Sej zdaj bo maj pa junij, bo že poletno, tako da res, nabavi samo kakšen malo debelejši kos za čez, drugač pa obične majčke -tanke - za začetek z dolgimi rokavi, pa bodije z dolgimi. Al pa spodaj bodi s kratkimi, čez pa majčko z dolgimi. Pa kakšne une žabice pa štumfke čez in je. Pa vedno dekico s sabo. pa kakšno tetra plenico.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem