writing-img

diskont MIRELA Trst

clock-img

16.11.2007, 22:04

clock-img

sonce36

pencil-img

5

Pozdravljeni,

prosim, če mi kdo lahko pove ali je diskont Mirela v Italiji v sobotah (jutri) odprt ali ne?

Za informacijo bom zelo hvaležna.

Sončekuser posted image

clock-img

16.11.2007, 22:08

clock-img

blak

pencil-img

660

ajoj, misliš ponovno odprtuser posted image

Namreč pred dvemi tedni so ga zaprli-financa, tako da verjetno ne bo nič iz tvojega šopinga.user posted image

clock-img

16.11.2007, 22:24

clock-img

sonce36

pencil-img

5

Zdravo, vesela se, da mi je nekdo ogovoril. Čeprav vsebine pa ne. Zakaj naj bi ga zaprli?

clock-img

16.11.2007, 23:28

clock-img

sonce36

pencil-img

5

user posted image

clock-img

17.11.2007, 12:53

clock-img

JAPE

pencil-img

688

Diskonta sicer ne poznam, me pa zanima kitajska četrt v Trstu.  Se izplača it tja nakupovat, imajo še tako poceni? kaj pa kvaliteta?

clock-img

17.11.2007, 15:36

clock-img

blak

pencil-img

660

Zgleda, da so ga zaprli, ker ni bilo vse glih po reglcah. V glavnem ga bojo davčni inšpektorji malce prečesali.

Glede kitajcev pa... meni niso všeč. Samo enkrat sem šla in nikoli več. Trgovine so zanemarjene, smrdi in tudi obleke so smrdele. No, to je bilo pred kakimi 3-4 leti, kakšno je zdaj, ne vem. Stvari pa so tudi iz Mirele, kvaliteta pa ja tako tako, kot naletiš.

clock-img

17.11.2007, 19:18

clock-img

* Mateja *

pencil-img

1803

Mirelo so že večkrat zaprli in ponovno odprli. Tam so cunje smešno poceni, kitajci imajo pa višje cene, pa nej bodo v Trstu al pa v Gorici. Majca pri mireli je bla npr. 5 e, pr kitajcih 12e. SE pa splača it mal pogledat, mal povohat, če kaj dobiš pametnega. Je pa res, da kitajske tregovine ful smrdijo in tud cune ful smrdijo pol.  Ni pa treba obrest vseh kitajcev, ker imajo itak povsod isto robo!

clock-img

17.11.2007, 19:53

clock-img

najina pikica*

pencil-img

993

juhuhu diskont Mirela je odprt,moja svakinja je bila prejšni teden vIt....tako da veselo v šoping....in ja odprt je svetke in petke,razen ko imajo v It kak praznik pa še to je vprašanje a je res zaprto...user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem