writing-img

disneyland Paris-karte

clock-img

29.07.2009, 14:43

clock-img

90KA

pencil-img

6

Tisti ki ste že obiskali tale park, a se da videt vse v enem dnevu, ali je bolje vzet karto za dva dni?
In kar je najpomembneje: zanima me, ali lahko med celodnevnim ogledom park zapustiš, greš vmes v avtodom na parkirišče, ko se ti zahoče pa greš nazaj na ogled. Ker gremo z malim otrokom, se bi midva šla popedenat kar v avtodom vmes, ne bi se v kakih utesnjenih prostorih drenjala zdaj.
Hvala za info.

clock-img

30.07.2009, 14:41

clock-img

Babsi

pencil-img

149

Ja lahko greš ven, kolikokrat hočeš. Mi smo šli iz Disneylanda v Disney studie in nazaj in ni bilo nobenega problema.
Zadeva je velika, tako da si komot 2 dni tam, ampak so karte svinjsko drage.

clock-img

31.07.2009, 04:43

clock-img

90KA

pencil-img

6

Hja, cene majo zasoljene do kraja user posted image
Glede na to, da je bla naša tamala punca junija stara tri leta.....a misliš da bi jo lahko malo pomladili?user posted image user posted image
Kak to zgleda tam ob vhodu?

clock-img

03.08.2009, 09:08

clock-img

Babsi

pencil-img

149

Veš da ne vem, kako je z manjšimi otroki, ker naši sta že tolk veliki, da itak nimamo kaj razmišljat.  Ne vem, a hočjo dokumente al ne. Sicer pa lahko probaš. Saj nimaš kaj zgubit.

clock-img

04.08.2009, 08:14

clock-img

mausikaa

pencil-img

1822

dva dni je že kar malo, sploh če si hočeš ogledat parade in predstave - in to se ti definitivno splača ogledati, pa ne pozabi na ognjemet!

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem