writing-img

dlake

clock-img

24.08.2006, 13:05

clock-img

Anonimen

oj.a ma še kera nosečnica dlake po trebuhu...?men so se kr razširle....pa mi gre na živce??

clock-img

24.08.2006, 14:47

clock-img

Anonimen

user posted image  meni tudi!!!  user posted image

12tuser posted image

clock-img

24.08.2006, 15:32

clock-img

borovnička

pencil-img

1130

Po mojem je to kar normalni pojav. Jaz sem jih tud dobila po celem trebuhu. Sicer so mičkene pa tanke pa svetle, ampak jih prej ni bilo. Hormončki delajo svoje. Ne se sekirat.user posted image

Pozdravček user posted image

clock-img

24.08.2006, 16:15

clock-img

DOLAR

pencil-img

135

Tudi jaz sem bila kot medo.Nekaj mesecev po porodu so same odpadle.Ni skrbi.Hormoni pač!user posted image

clock-img

24.08.2006, 18:44

clock-img

Bonnie_RR

pencil-img

5189

Joj, jaz sem imela prav tako črto dlak navpično po trebuhu (po linei negri). Sem mislila, da bom znorela, tako so mi šle na živce!user posted image
No, potem so pa kak mesec, dva po porodu kar naenkrat izginile...user posted image

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

clock-img

16.09.2006, 13:10

clock-img

sp

pencil-img

23

jaz tudi

clock-img

16.09.2006, 13:12

clock-img

Anonimen

Jaz sem jih tudi dobila.So pa bile in so še vedno črne,sem kot kakšen kosmatinec user posted image
tudi po hrbtu sem jih dobila
meni niso nič odpadle

clock-img

16.09.2006, 15:19

clock-img

neisha

pencil-img

79

Mam feeling da sem medo. Ne sam po trebuhu, tud po hrbtu mi rastejo. Upam, da po porodu res izginejo.

clock-img

18.09.2006, 10:18

clock-img

Anonimen

Tudi jaz sem tak kosmatinec... Se mi zdi, da so vse telesne dlake postale močnejše in temnejše, pa drugače nisem imela nikoli problemov s poraščenostjo-nasprotno. Imela sem tako malo dlačic po nogah, da se še briti nebi rabila (ampak sem se, ker so se vse kolegice user posted image ) Sem pa v 17 t. Upam da bojo pol šle dol.

P.S. A je katera dobila take daljše dlake okoli prsnih kolobarjev bradavičk? user posted image Bljakk! Js si jih kr ven spipam s pinceto.

clock-img

18.09.2006, 11:14

clock-img

Anonimen

A res? Meni pa vse počasneje in manj raste. Je bilo poleti super.

clock-img

18.09.2006, 11:43

clock-img

brundi

pencil-img

34

v prvi nosečnosti sem imela jaz tudi "temno črto"in bolj kosmato-od sramne kosti do popka ali pa malo čez..takrat je ponavadi-fant..user posted image

clock-img

18.09.2006, 12:22

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem