writing-img

dnevnik - je katera naročena??

clock-img

13.11.2005, 13:31

clock-img

binica

pencil-img

512

Ojla,
zanima me ali je katera od vas naročena na časopis Dnevnik. Rada bi namreč naročila prve 4 Disneyeve knjigice, ki izhajajo ob sobotah v Dnevniku - pa so mi rekli, da stare izvode lahko dobijo samo naročniki Dnevnika.
A bi mi katera pomagala do knjigic??

Binica

clock-img

13.11.2005, 13:35

clock-img

maya1

pencil-img

325

v dnevniku je naročilnica, ki lahko naročiš te knjige, nisem pa zasledila, da moraš biti naročnik.
lp

clock-img

13.11.2005, 14:59

clock-img

Katrin

pencil-img

4173

Lahko ti jih naroči tudi nekdo, ke je naročen na nedeljskega. Vem iz lastnih izkušenj, ker smo mi tako naročili nekaj risank na DVD

lp

Be the Peace and Harmony you desire...

clock-img

13.11.2005, 19:45

clock-img

mala maja

pencil-img

3204

ja pr nas mamo dnevnik samo na žalost na firmo tako da jih še sama ne morem naročit.user posted image user posted image sem jih tud hotla .

ja piše da moraš bit naročnik dnevnika al pa ga moraš naročit.  Ne vem vem da ga ma naročena erdbeere. Kontaktriraj njo če bo hotla naročit če ni že sama.

clock-img

13.11.2005, 22:40

clock-img

Ropotuljica

pencil-img

600

Velja tudi Nedeljski.

http://www.dnevnik.si/disney/

clock-img

14.11.2005, 23:51

clock-img

Pika10

pencil-img

159

Škoda, bi ti pomagala, ampak tudi jaz nisem naročnik, ga pa vedno kupim ob sobotah in poskušam slediti, da kaj ne zamudim.

clock-img

15.11.2005, 20:49

clock-img

binica

pencil-img

512

Hvala lepa vsem! Sem res kontaktirala Erdbeere, ki mi je knjigice že naročila. Res je zlata!!!!!
Sedaj bom pa pridno sledila sobotam user posted image

Binica

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem