writing-img

do katere starosti??

clock-img

24.11.2004, 18:47

clock-img

ameli

pencil-img

871

.. samo razmišljam, do kdaj se truditi za :duda:? Poznam par ki je dobil zelo pozno otroka (ona: 39, on :50), ali se vam to zdi primerno. In še posebno se mi postavlja vprašanje, ali sem sposobna toliko časa takšnih psihičnih travm:((:((:(:hudicek:?! Kaj menite?
lp ameli

clock-img

24.11.2004, 18:51

clock-img

TARA in MAJ

pencil-img

2287

moja soseda je rodila pri47 in ta nepričakovan :duda:jo je čisto pomladiv prav lepo jih je videti
lp:angel:

clock-img

24.11.2004, 19:02

clock-img

Anitka

pencil-img

12160

Hoj!

Vem za žensko, staro 5o let, ki je v tem mesecu rodila dvojčka:duda::duda: Sta pa to njena prva otroka.

Pa pa,
Anitka:metulj:

clock-img

24.11.2004, 19:06

clock-img

ameli

pencil-img

871

.. ja samo si predstavljata otroka na maturantskem plesu, zraven pa 70 let stara mati!? Ne vem, mogoče so to samo moji kompleksi:grrr:!
lp:rozica:
ameli

clock-img

24.11.2004, 19:15

clock-img

Darja*

pencil-img

251

Draga Ameli!:rozica:

Daj prosim te ne razmišljal v tej smeri. Pa saj si še prava mladenka. Sicer boš pa kmalu mamica. Če ne letos boš pa drugo leto zanosila s kakim umetnim postopkom. Jaz sem se že sprijaznila z umetno oploditvijo, saj ne bom edina.
Bova skupaj tiščale vozičke,.....
Evo :angel::angel::angel: zate.

Darja

clock-img

24.11.2004, 19:22

clock-img

anajmad

pencil-img

2780

Glej Ameli,jaz grem veselo proti 4 jurjem(manjkajo mi še 4 leta).Drugo leto,če mi bo dano,bi rada bila:nosecka: in čez 3 leta bi probala spet.Nikoli nisi prestar.Jaz pravim samo tako, star si toliko,kolikor se počutiš.Res pa je,da ti v tolažbo povem,ko grem na govorilne moje hčere(10 let),sem med najmlajšimi,tako da se starostna meja viša.Pa tud,če bomo s palčko hodili na maturantske plese.Mal poglej okol sebe,pa boš vidla,koliko stare mamice se sprehajajo z vozički.
en lp:morje:D.

clock-img

24.11.2004, 19:25

clock-img

ameli

pencil-img

871

Seveda imate prav. Trenutno sem v pričakovanju M :hudicek:in mi grejo po glavi same neumnosti!

clock-img

24.11.2004, 19:36

clock-img

ameli

pencil-img

871

Anajamad, tudi jaz si želim 3:duda::duda::duda: V tvoji predstavitvi sem zasledila angelčka? (sorry, če je to preveč osebno.

clock-img

24.11.2004, 19:40

clock-img

žužu

pencil-img

620

nikol ni prekasno, če se počutiš dobro.
jaz sem prijokala na svet, ko je mama imela 38 let. pa jo imam danes še vedno, pa prav veselo pazi na moja dva. no, upam, da bo tudi na tretjega, ko bo...

clock-img

24.11.2004, 20:29

clock-img

Anonimen

Jaz sem rodila pri 35. letih moja prijateljica je stara 38, kmalu bo 39, pa ima otroke stare 7 let, 2 leti in pol in 2 meseca, pa še ena prijateljica je prvič rodila pri 33, drugič pri 35. Pa še več nas je, starih sabelj.

clock-img

25.11.2004, 10:24

clock-img

tinkamiška

pencil-img

6099

Mojega možeka je imela njegova mama pri 40 in je vse lepo in prav. Tudi zdaj se zelo dobro razumejo in zelo mi je všeč, ker je tako skrben in zmeraj pomaga mami, no zdaj, ko sva midva skupaj pa meni. Opažam, da je zelo zaščitniški do mame in očeta, da ju včasih kar malo "pokrega", če s čim pretiravata in gresta preko svojih zmogljivosti. Zdaj sta stara 70 let in sta prav mladostna...mogoče prav zaradi tega, ker sta imela bolj "pozno" otročička.:rozica:

Tinka

clock-img

25.11.2004, 11:57

clock-img

inga

pencil-img

93

dobro videt, da nisem med najstarejšimi! na momente sem se že začela sekirat, pa ker bi rada mela tri in preden bom mela 1. bom že 32 :zmeden: ampak ne bom edina mamica s palčko na maturantskem :)-

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem