writing-img

do kdaj?...

clock-img

04.02.2009, 19:33

clock-img

deja87

pencil-img

117

lp vsem..
men pa zanima do kdaj ste dojile vase malcke...?
kako in kdaj ste se odlocile da jih ne boste vec dojile/ali pa je dojencek karnaenkrat sam "pozabil" na dojko?

hvala za odgovore...

bye*user posted image

clock-img

04.02.2009, 19:45

clock-img

aniram

pencil-img

46

Pozdravljena!
Jaz sem svojo deklico dojila do 10 meseca, nato pa je nekako kar sama pozabila na dojko. Se mi zdi ravno pravi, čas, da je odnehala, saj je kmalu odhod v službo in je potem to kar težko.

clock-img

04.02.2009, 19:52

clock-img

katra55

pencil-img

1970

Dojila sem do 18. meseca, potem pa je kar sama pozabila na dojko.

clock-img

04.02.2009, 19:58

clock-img

zmajaz

pencil-img

5781

Jaz sem dojila do 10. meseca, potem pa je začela dojko prav zavračati - najverjetneje zaradi moje ponovne nosečnosti.

clock-img

04.02.2009, 20:09

clock-img

evi28

pencil-img

253

Do pred kratkim, stara je bila 1 leto in 10 dni, ko se je sama odstavila. Enostavno ni hotela več zagrabit. Imela sem jo namen dojiti dlje, vendar če user posted image ni več zato, je pa tud ne morem prisilit.

clock-img

04.02.2009, 20:16

clock-img

2 Sraki

pencil-img

1159

En večer sem hotela ga zopet, kot vsak dan, pred spanjem podojit in ni hotel. Obrnil se je stran. In to je bil konec. Čez ene tri dni, se je spomnil, pa da bi spet malo, takrat sem se pa jaz obrnila stranuser posted image . No bil je star 11M in se mi je zdelo čist o.k. če zaključiva to sceno.

clock-img

04.02.2009, 20:20

clock-img

inesc

pencil-img

298

Pri 9m. Sem že pred tem par dni opažala, da se samo igra in da še čisto malo popije. Pa sem ravno 1 dan po njegovem 9m dobila hudo migreno in sem morala vzet predpisane tablete in tako se je najina seansa končala. Pa ni bilo nobene panike. Je bilo meni bolj hudo kot njemu.

02.04.2008 smo dobili našega sončka Marka.

Jih je že 5, dva sta na poti. Kaj je že to spanje???

clock-img

04.02.2009, 21:54

clock-img

Petr_a

pencil-img

803

Prvega 1 mesec-nehala zato,ker so me drugi prepričali da nimam mlekauser posted image
Drugega do 14 meseca,bi se dojila še več,a zaradi njegovega zdravja nismo smeli več

clock-img

05.02.2009, 13:09

clock-img

nia5

pencil-img

4698

IZVIRNO SPOROČILO: inesc

Pri 9m. Sem že pred tem par dni opažala, da se samo igra in da še čisto malo popije. Pa sem ravno 1 dan po njegovem 9m dobila hudo migreno in sem morala vzet predpisane tablete in tako se je najina seansa končala. Pa ni bilo nobene panike. Je bilo meni bolj hudo kot njemu.

No to odebeljeno velja tudi pri nas. Malo po 8m (torej en teden nazaj) me je 2x vgriznila in ji eno večer nisem ponudila, naslednji dan in še naslednji pa ni več hotla zagrabit, pa tudi meni je bilo ful hudo, sem kar jokala, po drugi strani pa sem vesela da se je odstavila sama, vendar sem še jo nameravala nekaj časa dojit.

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem