writing-img

do kdaj dohodnina?

clock-img

31.01.2012, 09:08

clock-img

eca12345

pencil-img

38

do kdaj je treba oddati dohodnino?

clock-img

31.01.2012, 09:12

clock-img

Daschi

pencil-img

1037

Pojma nimam. Bi pa že prav prišlo kaj denarja, ja. user posted image

Naj nikoli ne izdam otrokovega zaupanja, zadušim njegovega upanja ali uničim njegovih sanj.
(M. Wright - Edelman)

clock-img

31.01.2012, 09:13

clock-img

ajataja

pencil-img

1672

Kako misliš,a vzdrževane družinske člane?Same dohodnine ni potrebno nič oddajat pridobijo sami podatke ,samo olajšave če jih imaš javiš.

clock-img

31.01.2012, 09:13

clock-img

eca12345

pencil-img

38

ajataja, a to pomeni, da moram za malega in njega posebej dat noter. Sem čisto zgubljena letos :(user posted image

clock-img

31.01.2012, 09:24

clock-img

ajataja

pencil-img

1672

Vlogo za uveljavljanje posebne olajšave za vzdrževane družinske člane vložijo zavezanci za dohodnino, ki med letom (pri izračunu akontacije dohodnine od dohodka iz delovnega razmerja, pokojnine ali drugega dohodka) niso uveljavljali posebne olajšave za vzdrževane družinske člane in zavezanci, ki so olajšavo med letom uveljavljali, pa želijo te podatke spremeniti.
Pa pohiti čas imaš do 6.2.2012

clock-img

31.01.2012, 09:30

clock-img

eca12345

pencil-img

38

hvala user posted image

clock-img

31.01.2012, 10:10

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

a ne dobimo domov že izpolnjeno?joj vse sem pozabila od laniuser posted image

clock-img

31.01.2012, 10:15

clock-img

Klemy82

pencil-img

3154

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

Ja, ja, čebelc@... če pa oddajaš člane v olajšavo konec leta pa daš zdaj vlogo notuser posted image

Jst.

clock-img

31.01.2012, 10:30

clock-img

eca12345

pencil-img

38

sem čitala, da če z partnerjem nista v skupnem gospodinjstvu najmanj eno leto, da ga ne moreš oddati kot vzdrževanega družinskega člana. torej mi ni treba ničesar posebej pošiljat, če sva skupaj prijavljena komaj od septembra, tudi če je on brezposelen???   torej otroka ti avtomatsko vpišejo. Tudi jaz sem vse pozabila od lani.

clock-img

31.01.2012, 10:33

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

IZVIRNO SPOROČILO: Klemy82

Ja, ja, čebelc@... če pa oddajaš člane v olajšavo konec leta pa daš zdaj vlogo notuser posted image

hm,moram samo otroke vpisat.pa vedno dobim domov,pol pa oddam.pol to rundo mi ni treba nič oddajat,ne?

clock-img

31.01.2012, 10:38

clock-img

Klemy82

pencil-img

3154

IZVIRNO SPOROČILO: Klemy82

hm,moram samo otroke vpisat.pa vedno dobim domov,pol pa oddam.pol to rundo mi ni treba nič oddajat,ne?

Khm, če otroke sama vpisuješ, pol moraš zdaj oddat. Obrazec si sprintaj iz strani DURSa.Če ne boš zdaj oddala, ti jih ne bodo upoštevali in se boš morala potem, ko boš dobila odločbo domov, pritožit. Končni rezultat je enak, samo druga verzija malo dlje traja.user posted image

Jst.

clock-img

31.01.2012, 10:39

clock-img

Klemy82

pencil-img

3154

Upam, da sva se razumeli. V kolikor pa ti otroke že upoštevajo čez leto, ti zdaj ni treba nič oddat in samo počakaš, da dobiš odločbo domov.user posted image

Jst.

clock-img

31.01.2012, 10:45

clock-img

petea

pencil-img

5336

IZVIRNO SPOROČILO: eca12345

sem čitala, da če z partnerjem nista v skupnem gospodinjstvu najmanj eno leto, da ga ne moreš oddati kot vzdrževanega družinskega člana. torej mi ni treba ničesar posebej pošiljat, če sva skupaj prijavljena komaj od septembra, tudi če je on brezposelen???   torej otroka ti avtomatsko vpišejo. Tudi jaz sem vse pozabila od lani. ne, ni tako; lahko ga uveljavljaš kot vzdrževanega člana

eca12345,
da boš še malo čitala, ti prilepljam povezavo na temo: http://www.ringaraja.net/forum/vzdrzevani-clani/m_5869669/tm.htm

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem