writing-img

do kdaj mozoljčki?

clock-img

08.03.2005, 09:35

clock-img

afrika

pencil-img

283

Tisti mali rdeči mozolčki, ki krasijo lica našim najmlajšim:)...(naj bi bili od hormonov oz. se čisti koža). Moj jih je dobil pri treh tednih, pa jih še vedno ima (sedaj 1,5 meseca). Še večjo zbirko:zmeden:. Do kdaj bo to trajalo? Pri 1. mesecu mi je pediatrinja rekla, naj obraz umivam samo z vodo, nič drugega. In nič mazati z nobeno kremo ali oljem. Pa se sprašujem, če ne bi bile fajn morda kakšne kamilice. Zjutraj in zvečer?

Kako ste ve naredile:zmeden2:, da je bolj pomagalo, čim prej minilo in pustilo za sabo spet lepo, gladko, dojenčkasto kožo:)-?

clock-img

08.03.2005, 10:34

clock-img

piščanc

pencil-img

3674

tale nasvet od pediatrinje je malo 'čuden'.

kamilice pomagajo, samo izsušijo kožo, tako da moraš potem še malo navlažiti, pri nas je enkart pomagalo, zdaj pa nekako ne

odvisno pa je, kaj tvojemu otročku najbolj ugaja, nam zdaj ognjičevo olje (večkrat na dan ga malo namažem in je super, nobene vode, razen kopanje in usta), lahko pa poizkusiš tudi s kremo, mandljevim oljem...
preizkusi različne stvari, saj se vidi po parih urah ali je kaj bolje ali ne

clock-img

08.03.2005, 10:51

clock-img

NATAŠA11

pencil-img

31

Tudi moj sinko je imel takšne težavice, ki so se ravno tako pojavile pri treh tednih, izginile pa po sedmih tednih oz. se je koža začela počasi čistiti.:zmeden:
Pojavijo se zelo na hitro (pri nas čez noč), kar nekaj časa pa traja da izginejo. Jaz mojega Lukca samo umivam z vodo in zvečer namažem z ribodermom. Druge "terapije" koža ne potrebuje, ampak samo čas, da se očisti.:)-

Lep dan, Nataša!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem