writing-img

do kolikih let

clock-img

05.02.2007, 18:38

clock-img

filipina

pencil-img

170

zanima me, do kolikih let bi naj otroci spali popoldanuser posted image  moj je star 4, še spi popoldan, drugače je tako siten, da joooooj.user posted image

Z nasmehom marsikomu polepšamo dan!

clock-img

05.02.2007, 18:41

clock-img

nejcko

pencil-img

6556

Moj je star 5 let in 3 mesece pa večinoma še spi popoldan (tudi v vrtcu, samo jih ne dajejo vsak dan spati). Spi pa tudi 2 uri in več. Ravno danes sem ga šla budit - njegova skoraj 3 leta mlajša sestrica je že vstala, on je pa še kar spaaaaaaluser posted image

clock-img

05.02.2007, 18:43

clock-img

Anonimen

Moj je pred kratkim nehal, v vrtcu pa še zaspi. Marca bo star 5 let.

clock-img

05.02.2007, 18:47

clock-img

muška

pencil-img

3223

moj je star 3 leta, pa spi samo v času od 12-14 , pa bi mi pasalo , da bi spal še kakšno urico popoldan user posted image

clock-img

05.02.2007, 18:50

clock-img

nejcko

pencil-img

6556

Še to bi dodala. Naš komot zdrži brez spanja do večera, je pa popoldan občutno bolj siten, če ne gre. Veliko je tudi odvisno, kdaj zjutraj vstane - danes je bil bolj zgoden in je sam hotel iti počivat (no, je tudi fajn prehlajen). Včasih se pa spanju upira in takrat ga ne silim spati, želim pa, da se vsaj malo umiri ob branju knjigic ali ob risanki - skratka da počiva na malček drugačen načinuser posted image

clock-img

05.02.2007, 19:12

clock-img

Miška76

pencil-img

365

V vrtcu hodijo po kosilu običajno  spat do 5. leta.
Če pa kakšen od posameznikov ne želi počivat, se ga potem preusmeri na kakšno drugo dejavnost. Ta dejavnost mora biti ustrezna,kjer se otrok tiho igra, da ne moti ostalih vrstnikov, ki počivajo oz.spijo.

clock-img

05.02.2007, 23:26

clock-img

Anonimen

Jaz sem stara 28 let, pa še vedno spim popoldan, torej... user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.02.2007, 23:31

clock-img

urbancek

pencil-img

1072

Moj mož je star 43, pa ob slabem vremenu še vedno spi popoldne, ta starejša hči pa tudi, ko pride iz šole. Ta mala dva pa sploh. Samo mamici ne uspe, čeprav bi ji tudi kdaj pasalo.

clock-img

06.02.2007, 07:27

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Naš je pri 4 letih spal še samo občasno. TOrej nekje v povprečju 2-3x na teden. Bolj 2x, kot 3x. Smo pa imeli oz. imamo v vrtcu tako urejeno, da se razdelijo v 2 skupini-tisto, ki še spi in tisto, ki se v tem času igra ali posluša kakšno pravljico. Ima pa vsak otrok možnosti, da izbere.

Kadar pa je bil siten, pa ni hotel spati, sva se zmenila, da je šel v svojo sobico "počivat". Torej sem mu rekla, da ne rabi spati, naj pa prelista kakšno knjigico ali revijo in "počiva" tako dolgo, da bo CD-ja konec. In dostikrat se je v takšni situaciji zgodilo, da je zaspal.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

06.02.2007, 08:10

clock-img

Nea_teja_

pencil-img

1860

naša bp junija 3 pa spi samo v vrtcu doma nimamo šans da bi se malo odpočili user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.02.2007, 08:41

clock-img

G in T

pencil-img

953

Moj je spal do petega leta, tudi v vrtcu nisem imela problemov. Prav rad je hodil spat, obvezno pa zdraven nanicouser posted image .

clock-img

06.02.2007, 09:30

clock-img

Pajaca

pencil-img

2154

Naša že od dobrih 2 leti ne spi več popoldan, baje pa v vrtcu spi??? Drgač majo pa pri nas tudi tako, da srednja skupina še spi, če kdo noče gre k tavelikim, oni ne spijo, če kdo hoče gre v srednjo skupino. Tako se potem tisti ki ne spijo lepo nemoteno igrajo.

clock-img

06.02.2007, 09:56

clock-img

African queen

pencil-img

1430

Naš 4 letnik mora obvezno popoldan spat,drugače je tečen.Naš 7 letnik pa hodi čez vikend tudi počivat...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem