cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

dober ginekolog v LJ ali okolici

clock-img

03.10.2006, 11:37

clock-img

iwa

pencil-img

824

Ojla!
Sama hodim k dr. Anderletovi v Radovljico in ko sem malo pobrskala po RR sm vidla da so na njo same negativne kritike. Ker je tole moja prva nosečnost in še to čist na začetku (6t) premišljujem da bi jo čimprej zamenjala. Med drugim tudi zato ker sedaj živim v LJ in mislim roditi ali v LJ ali PO.
Prosim svetujte kam se lahko prepišem v LJ ali okolici in če ima katera izkušnjo s prepisom kako to poteka.
Hvala lepa za trud!
Pa fejst lep dan!user posted image user posted image

Življenje je lepo!

clock-img

03.10.2006, 12:08

clock-img

Disney

pencil-img

528

Jaz sem se prepisala oz.,ko sem zanosil sem se naročila k ginekologu v Lonišču-dr. Kavčič (super ginekologinja),prej sem hodila v drugi občini.Nihče ni nič kompliciral,sam podpisala sem,da bo zdaj to moj ginekolog.Tudi zdr.karton so mi dali drugi,lahko pa zdr.karton naknadno prineseš.user posted image

clock-img

03.10.2006, 17:17

clock-img

Anonimen

Jaz lahko izrecem samo pohvale na racun dr. Roncevica v leoniscu. Sicer ni najbolj gostobeseden, ampak pove vse, kar je treba in ne komplicira po nepotrebnem. Res prijazen mozakar.

clock-img

04.10.2006, 08:40

clock-img

najina pikica*

pencil-img

993

jst imam dr.križaj iz murgel,pa sem z njo ful zadovolna....moraš pa vedeti,da so od pacient do pacient mnenja različna

clock-img

04.10.2006, 08:51

clock-img

Tiamo

pencil-img

3782

meni pa  dr. križajeva user posted image  ..je zelo dobra k nimaš problemov, k jih pa imaš pa raje ne govorim!!!

zdaj hodim k dr. Franjiču, super mi je...zrihtal rizinčno nosečnost kot se šika! Je na metelkovi..

clock-img

04.10.2006, 09:02

clock-img

iwa

pencil-img

824

Hvala lepa punce za vaše nasvete. G sm danes zjutraj že zamenjala in sicer sm se prepisala k dr.Meglič v Domžale , ki pa jo trenutno nadomešča dr.Jemčeva iz Kamnika, ker je dr.Megličeva odsotna. A nič zato, menda da je tud ta fajn(bo pač mojga user posted image vidlo več zdravnikov-se bo vsaj zgodaj navadil na nove obrazeuser posted image user posted image user posted image ). Meni je glavno da nism več pri svoji stari G ker res nimam dobrega občutka.
Hvala vam še enkrat za nasvete. 17.10. mam 1.pregled pa takrat poročam kako je bilo. Lep dan!user posted image  

Življenje je lepo!

clock-img

04.10.2006, 10:31

clock-img

najina pikica*

pencil-img

993

IZVIRNO SPOROČILO: Tia74

meni pa  dr. križajeva user posted image  ..je zelo dobra k nimaš problemov, k jih pa imaš pa raje ne govorim!!!

zdaj hodim k dr. Franjiču, super mi je...zrihtal rizinčno nosečnost kot se šika! Je na metelkovi..

....zato sem pa tudi napisala tako...ker sem že slišala kritike,ampak jst sm zaenkrat še zadovolna z njo!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem