writing-img

dober odvetnik

clock-img

01.02.2008, 13:19

clock-img

jagoda77

pencil-img

691

Evo vprašanje oz. bolj prošnja.

Ima mogoče katera tu kakšnega dobrega odvetnika, ki se ukvarja z urejanjem preživnine, skrbništev in teh zadev?
Pa če je Ljubljana ali okolica.

Že v naprej hvala!

clock-img

01.02.2008, 13:29

clock-img

mojamura

pencil-img

5505

http://www.ius-software.si/seznami/odvetniki_na_spletu.asp

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

clock-img

01.02.2008, 17:28

clock-img

Pikec

pencil-img

2568

Čeferini Grosuplje.

clock-img

01.02.2008, 17:32

clock-img

Anonimen

Pikec ta je pa drag kot žefran.
Ampak baje najboljšiuser posted image

clock-img

01.02.2008, 18:20

clock-img

Pikec

pencil-img

2568

Pikec ta je pa drag kot žefran.

Sploh ni res. Ma čist normalne tarife v skladu z odvetniško zbornico. kolikor vem. Vsaj mel jih je.

clock-img

01.02.2008, 19:30

clock-img

Anonimen

Mogoče,ampak vsi pravijo kok je drag.Jest še nisem imela bližnjh srečanj z odvetnikom,ampak nekaterim je pomagal,pa tudi mastno zaračunaluser posted image

clock-img

02.02.2008, 10:40

clock-img

tanaja*

pencil-img

2255

IZVIRNO SPOROČILO: jagoda77

Evo vprašanje oz. bolj prošnja.

Ima mogoče katera tu kakšnega dobrega odvetnika, ki se ukvarja z urejanjem preživnine, skrbništev in teh zadev?
Pa če je Ljubljana ali okolica.

Že v naprej hvala!

Se strinjam s Pikcom, Čeferin! Predvidevam, da se ločuješ, tožba za ločitev, urejanje preživnine in skrbništva stane pri njih 335 €. Delitev premoženja je posebej.
Priporočam, da si vzameš dobrega odvetnika, jaz imam Mašo Novak, odlična punca, jo sicer tud privat poznam.

Voli me iz inata voli me bez ostatka voli me bilo gde sam bas takvu kakva jesam

clock-img

02.02.2008, 12:39

clock-img

Pikec

pencil-img

2568

IZVIRNO SPOROČILO: Dorči

Mogoče,ampak vsi pravijo kok je drag.Jest še nisem imela bližnjh srečanj z odvetnikom,ampak nekaterim je pomagal,pa tudi mastno zaračunaluser posted image

Kolega ki je urejal stike, preživnino in vse ostalo je plačal po čist normalni odvetniški tarifi kukr bi kjerkoli drugje. Kar me je sicer res presenetilo.

clock-img

02.02.2008, 12:43

clock-img

Anonimen

Bolje vzet  dobrega odvetnika,ki kao več stane ti uredi v kratkem roku.Kot pa nekega šušmarja,ki bo vlekel par let vse skupaj na koncu pa itak pride na dražje.

clock-img

02.02.2008, 12:53

clock-img

Misek

pencil-img

2830

IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR
Kolega ki je urejal stike, preživnino in vse ostalo je plačal po čist normalni odvetniški tarifi kukr bi kjerkoli drugje. Kar me je sicer res presenetilo.

Vsi odvetniki so vezani na odvetniško tarifo, tako, da ne morejo nevem kaj razlicno racunati (kot notarji na notarsko tarifo). Je pa res, da ce vzames odvetnika v Mb za razpravo v LJ, da placas potne stroske, dnevnico....

http://www.youtube.com/watch?v=h-8PBx7isoM&feature=related

clock-img

02.02.2008, 12:57

clock-img

Anonimen

Računati mogoče ne ampak zavlačujejo eni postopke sam,da več skasirajo.Saj vsaka pritožba in obravnava stane.

clock-img

02.02.2008, 20:00

clock-img

Anonimen

Najbrž je res point v tem. Mogoče obira samo une ,katere ve da jih bo lahko.user posted image

clock-img

02.02.2008, 20:52

clock-img

janca

pencil-img

309

Se strinjam Čeferin Grosuplje. Res so dragi, so pa učinkoviti. Mene je zastopa Uroš Pogočanik iz te družbe. Zelo zadovoljna. Dobila več kot sem pričakovala. Tko, da je bilo vredno tega dnarjal. Je pa res, da vsak obisk zaračunajo, pa čeprav si samo deset minut pri njih. Sam kaj čmo tko je. Oni so mi pomagali tudi pri delitvi lastništva. Zadovoljna. Tko, da če bi morala šeenkrat izbirati, upam pa da mi to ne bo več treba, bi se odločila za njih. Je vredno.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem