writing-img

dober pediater lj vič ali rudnik

clock-img

29.01.2009, 11:39

clock-img

keira1977

pencil-img

77

Živjo punce,

čez 2 meseca imam rok in nam je babica v materinski šoli priporočala da že izberemo pediatra za naše sončke, da ne bo prepozno, zato se obračam na vas. Prosim če mi priporočate kakega dobrega pediatra ali pediatrinjo na viču ali rudniku saj sem iz okolice Iga in pri nas nimamo pediatra.

Najlepša hvala za ogovor

čao čao S.

clock-img

29.01.2009, 11:52

clock-img

andrejkam

pencil-img

192

Mi imamo na Viču Hočevarjevo. No, zadnjič je zbolela in jo je nadomeščala Tomšičeva in  je bla zlo bolj fajn. Drugih pa ne poznam.

clock-img

29.01.2009, 17:26

clock-img

3jeMi

pencil-img

3849

za Vič ti lahko povem, da ko boš klicala, te bodo avtomatično dali k Tomšičevi, ker je edino pri njej še prostor... tako je bilo meni rečeno, ko sem tamalega prijavila na prvi pregled, res pa, da je od tega že pol leta...

glede same zdravnice ti pa lahko povem, da je kar v redu... te posluša, te na nekatere stvari opozori, ni pa vsiljiva s svojim mnenjem (ala točno tako moraš delat in pika).

clock-img

29.01.2009, 17:29

clock-img

varci

pencil-img

194

Jaz imam dr. Tomšičevo (Vič) in sem z njo zaenkrat zelo zadovoljna ( imam 3M starega fantka). Je zelo prijazna, nežna in ti vse lepo razloži in pove. Nič ne hiti kot nekateri zdravniki, ki jemljejo paciente kot po tekočem traku.

clock-img

29.01.2009, 21:11

clock-img

mamicaTaja

pencil-img

135

Jst hodim k dr. Golli (na Viču)in je zaenkrat čisto v redu (stari smo pa 7 mescev). Če te karkoli zanima ti razloži, pa vzame si čas zate, se ji nikamor ne mudi.

clock-img

29.01.2009, 22:49

clock-img

Pepy

pencil-img

15

Mi smo tut hoteli na Vič pa ni bilo prostora pred dvema mesecema,tko da imamo kar v mostah dr.Kalinšek

Klara 30.05.2006
Aleksandar 18.11.2008

clock-img

29.01.2009, 23:38

clock-img

Zvezdica

pencil-img

6006

Sam ne vzami acceto hočevar, ker imamo zelo slabe izkušnje z njo.

Predlagam Tomšičevo.Smo pa zdaj v ZD Moste in imamo Kalinškovo.

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 29.1.2009 23:40:31 >

i belive i can fly....

clock-img

29.01.2009, 23:40

clock-img

Zvezdica

pencil-img

6006

Mi smo tut hoteli na Vič pa ni bilo prostora pred dvema mesecema,tko da imamo kar v mostah dr.Kalinšek

Odkar smo na moščanskem koncu doma, imao tudi mi Kalinškovo in je super. In kar je pomembno da si vzame čas in otroka pregleda takrat ko je treba.

i belive i can fly....

clock-img

30.01.2009, 10:03

clock-img

African queen

pencil-img

1430

Se strinjam,Kalinškova je enkratna!!!!!Mi smo jo tudi imeli,ko smo bili v Ljubljani...

clock-img

03.02.2009, 09:54

clock-img

keira1977

pencil-img

77

Hvala punce za vse informacije, zdaj me pa še nekaj zanima. Zadnjič na materinski šoli nam je babica rekla, da moramo imeti že izbranega pediatra....ko pa sem klicala v ZD vič mi je ena neprijazna sestra rekla, da se mora otrok prvo rodit in še da naj ga peljem v tisti ZD kjer spadam, kaj pravite a je to res al sam naklada.

Hvala za odgovor

S.

clock-img

03.02.2009, 09:59

clock-img

Pšemek

pencil-img

899

Mi mamo na Viču privat dr. Finžgar-Perme Meta. Jaz sem res zadovoljna z njo. Smo se pa prijavili ko se je Nejka rodila.

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

clock-img

03.02.2009, 10:25

clock-img

mamicaTaja

pencil-img

135

IZVIRNO SPOROČILO: keira1977

Hvala punce za vse informacije, zdaj me pa še nekaj zanima. Zadnjič na materinski šoli nam je babica rekla, da moramo imeti že izbranega pediatra....ko pa sem klicala v ZD vič mi je ena neprijazna sestra rekla, da se mora otrok prvo rodit in še da naj ga peljem v tisti ZD kjer spadam, kaj pravite a je to res al sam naklada.

Hvala za odgovor

S.

Mislim, da je res tako, da imajo prednost tisti, ki so prijavljeni tm kjer je P, ker so drugače vsi P ful zasedeni in splog ne jemljejo več novih pacientov. Mene so najprej vprašali, kje živimo, drugače bi me verjetno napotili k drugemu P. Mislim pa, da ni potrebno že pred rojstvom  imeti izbranega P, ker vseeno potrebujejo podatke od otroka, kar tako brez podatkov pa tudi ne bodo "rezervirali" mesta zanj. En P bo pa že prost...če pa ti ne bo všeč, ga pa še vedno lahko kasneje zamenjaš. Pa lepo user posted image ! LP

clock-img

03.02.2009, 14:43

clock-img

3jeMi

pencil-img

3849

IZVIRNO SPOROČILO: keira1977

Hvala za odgovor

S.

jaz ti pa predlagam, da počakaš, da te po prihodu iz porodnišnice obišče patronažna sestra (ponavadi pride v 3 dneh) in kar njo vprašaš, kje lahko izbereš P oz. katerega P.
pa lepo uživaj v user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem