writing-img

dober pedontolog v Lj

clock-img

05.05.2006, 18:59

clock-img

Kristjan

pencil-img

36

A ve katera za kakšnega odličnega pedontologa v Ljubljani oz. kakšne so vaše izkušnje z njimi?

Se mi zdi, da so prvi stiki malčkov z zobarji bistvenega pomena za to, da se jih potem ne bojijo in ne kričijo kot, da bi jih iz kože dajal. Jz sm svojga zobarja v osnovni šoli ugriznu user posted image  8pa ni bil prav vesel, mene pa je k zobarju spravla šele moja žena po 15ih letih. Ne želim, da bi kaj takega prakticirala najina tamala, zato sem že zdaj na lovu za najboljšimi.

clock-img

07.05.2006, 21:09

clock-img

trinca

pencil-img

26

Šeherezada Šehovič, dela v zdravstvenem domu na Aškerčevi, med Filo in Strojnim (al kaj je že tam) faksom. Vzame vsakega, čeprav ima gnečo. Naročiš se na 2007634.

clock-img

18.05.2006, 16:38

clock-img

Kristjan

pencil-img

36

Mamice, mamice, a ste vse zaspale al se martinčkate na sončku in nimate časa "viset" za računalnikom? user posted image

A res nobena ne pozna nobenega dobrega zobarja za dojenčke v Ljubljani? Čudno, čudno user posted image

Če se bo katera opogumila in odgovorila, hvala za informacijo. Lep dan želim vsem!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem