writing-img

dober večer!

clock-img

13.01.2005, 20:27

clock-img

Sandra*

pencil-img

1726

Ojla!
Danes ne bi smela dobit:hudicek: in je tudi nisem! Zaenkrat. Že od ponedeljka me ful spika po jajčnikih in boli, od torka pa mi je skos ful slabo! Danes sem naredila bc zdele in sam ena črtica!:((:((:((

clock-img

13.01.2005, 20:33

clock-img

Udb

pencil-img

5380

Držim pesti, da je test zatajil!!! To tudi za svojega upam (sem ga delala zjutraj)!

clock-img

13.01.2005, 20:56

clock-img

Mirna

pencil-img

118

Sandra, ceprav gotovo tezko, malo se pocakaj in ce cez par dni se ne bo :hudicek:, poskusi in upam, da se bomo veselili s tabo :roza::modri:

clock-img

13.01.2005, 20:56

clock-img

Pikabu

pencil-img

3235

Poskusi zjutraj, mogoče je še premalo nosečniških hormonov.

clock-img

13.01.2005, 20:59

clock-img

Sandra*

pencil-img

1726

Oj! Jst tut upam, da je zatajil, sam skor ne verjamem da bi. Men :hudicek: zmer kj zamuja skor nikol ni ful redna običajno na 31 dni in dons je 31 dan dva mesca nazaj je pa pršla 37 dan. Sam čudn se mi zdi k še nikol nism mela tak občutek k mam zj! Skos mi je slabo, k vidm kj zajest pa še bol, pa še skos me tišči u jajčnikih. Pred :hudicek: me drugač boli, se mi ful pretaka dons pa ne! Sploh ne vem pr čem sm ful sm spet zalostna kr nimam upanja d je vsen kj!:miska:
Kaj misleš ti! Tole moje pomoje niso nobeni znaki d sm :nosecka: pomoje so me otroc v vrtcu spet kj okužl!:((

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem