cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

dober zobozdravnik v mb

clock-img

18.09.2007, 08:26

clock-img

k1

pencil-img

1649

prosim za priporočilo kakšnega dobrega zobozdravnika v mb, ki upošteva take ki se ga bojijo in mu ni težko dat tudi kako injekcijo za bolečine.... mene je v glavnem ful groza zobozdravnikov, bi ga pa počasi potrebovala. pa ne privat, nimam tolk ojrekov. thx! 

clock-img

18.09.2007, 08:42

clock-img

muška

pencil-img

3223

Pojdi k kakšnemu koncerionarju. Ti se bolj trudijo za paciente, pa tudi inj. sami kupujejo (jih nimajo preštetih tako kot državni) in ti jih komot da. Ampak najverjetneje boš morala to inj plačati.

clock-img

18.09.2007, 09:11

clock-img

kawasakica

pencil-img

1311

jaz hodim k Eurodentesu na Koroški cesti. Treba je plačat, ampak potrudijo pa se v nulo.

clock-img

18.09.2007, 12:14

clock-img

dinika

pencil-img

308

Jaz hodim k dr. Benkoviču na taboru. Ima privat ambulanto in dela na koncesijo. Pa mene je tudi zelo strah. 

clock-img

18.09.2007, 18:54

clock-img

tosja

pencil-img

3706

Andreja Topalovič , Žolgarjeva (Tabor) - vedno da injekcijo user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

clock-img

23.09.2007, 21:29

clock-img

k1

pencil-img

1649

evo zdaj pa še eno vprašanje: razlika koncesionar, privat: če daš bele plombe not, plačaš vedno, če rabiš nov zob tudi plačaš.... kje je sploh razlika? pri malih stvareh? razlika v čakalni dobi pa je velika. kdo ve, kake so cene privat storitev? nimam pojma. thx!

clock-img

27.09.2007, 08:32

clock-img

PIAF

pencil-img

763

Jaz sem šla ravno ta teden prvič k dr. Andreji Topalovič, ki mi jo je priporočala kolegica. In res - kapo dol! Zelo prijazna, vse ti pove, kaj bo delala, sploh me ni vprašala za injekcijo, kar dala mi jo je. Mi pa zdravi en zob. Pri zobarju nisem bila 4-5 let (vmes 2 poroda), ker imam tako slabe izkušnje in totalni strah!! Ampak ta me je prepričala (vsaj zaenkrat), da še bom šla k njej, da mi popravi vse zobe (ki jih je kar nekaj:))

user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem