writing-img

dobri odnosi

clock-img

02.02.2008, 18:02

clock-img

Anonimen

Koliko so vam pomembni dobri odnosi na delovnem mestu?

clock-img

02.02.2008, 18:03

clock-img

Anonimen

Zelo. Ker je moje delo timsko. In če ni dobrih odnosov, težko delaš. Vsaj jaz. Mi je prava muka.

In zakaj si na financah? user posted image

clock-img

02.02.2008, 18:47

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Veliko mi pomenijo, sploh če delaš z veliko ljudmi.

clock-img

02.02.2008, 19:14

clock-img

Anonimen

Ena najpomembnejših stvari mi je to. Kar se službe tiče. Ker tam preživim minimalno pol dneva, 5 dni v tednu in bi težko delala da se ne razumem s sodelavci.

clock-img

02.02.2008, 19:15

clock-img

eya

pencil-img

4615

Zelo veliko mi pomenijo dobri odnosi v službi. Grem veliko raje v službo, pa tudi na splošno se mi zdi produktivnost višja, če se sodelavci med sabo dobri razumejo. K sreči imam jaz v službi fajn ljudi okoli sebeuser posted image

clock-img

02.02.2008, 21:34

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Zelo veliko. Raje grem delat, če se s sodelavci odlično razumem, kot, pa da se že v nedeljo zbudim s krći v želodcu, ker bom morala v ponedeljek v službo, kjer mi ni za delat. 

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

03.02.2008, 18:28

clock-img

taly82

pencil-img

299

Res je zelo pomembno, da si v dobrih odnosih s sodelavci s katerimi preživiš 8 ur na dan, 5x na teden.. pri nas prihaja velikokrat do konfliktov, ker nas je preveč v pisarniuser posted image  nekako ne pridem skupaj in smo zato razdeljeni po taborih kakor majhni otroci, spominja me na osnovno šolo user posted image  grozno res ampak nimaš kaj.. 100 ljudi 100 različnih karakterjev..user posted image

clock-img

03.02.2008, 20:45

clock-img

Anonimen

Ena od najpomemembejših stvari, da grem z veseljem v službo. drugače me kar zvija v želodcu, samo, da se spomnim. Jaz bi imela pa vprašanje, kako pa prenašate opravljanje v službi? Kako ravnate s takimi osebami? Če lahko malo posmetam na tej temi , seveda. Hvala.LP

clock-img

03.02.2008, 22:31

clock-img

podnajemnica7

pencil-img

158

Jaz sem že doživela opravljanje v službi. Ampak proti temu nimaš kaj storiti. Upaš lahko le na boljše čase ali menjaš službo, kar je danes zelo težko.

clock-img

04.02.2008, 09:21

clock-img

cukr07

pencil-img

1393

Glede na to, da je moje delo timsko, mi dobri odnosi v službi veliko pomenijo. Načeloma se kar dobro razumemo. Imam pa eno sodelavko, ki je zelo spremenljive volje - danes vsa vesela in naspidirana, jutri pa čist depresivna in bog varuj da jo kaj vprašaš že je ogenj v strehi in potem trma cel teden ali pa še dlje. user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem