writing-img

dobro jutro

clock-img

11.02.2005, 06:06

clock-img

Teni_

pencil-img

6466

Danes pa od mene. Sem zgodnja,ne? Je že katera tukaj?

Teja se je odločila, da mami več ne sme spat in tako mi ni preostalo drugega kot, da vstanem. Ona pa zdaj seveda spi.

LP,
Mojca:rozica:

clock-img

11.02.2005, 06:36

clock-img

Udb

pencil-img

5380

jutro!

pa res izgleda, da še vse spijo!!

kako si kaj mojca?

clock-img

11.02.2005, 06:38

clock-img

Teni_

pencil-img

6466

Zaspano. No, saj zdaj bi tako ali tako morala vstat, ker moram bit ob 8. uri na zavodu, jaz pa dolgo rabim, da k sebi pridem.

Pa ti?

LP,

clock-img

11.02.2005, 06:40

clock-img

puri

pencil-img

2171

Jaz sem tut že pokonci:(, sem bla že pred šesto:zaspan:,.....joj, kok bi še spala:zaspan::zaspan::zaspan:

Lp:zaspan:

clock-img

11.02.2005, 06:43

clock-img

Teni_

pencil-img

6466

Ja, mene je tudi Teja že ob pol šestih zbudila. Pa nekaj jambrala, pa previjala sem jo, ker sem mislila, da ima polno pleničko. Pa nič ni bilo. Jaz tele, pa norim okoli kot da sem zmešana.:)-
Zdaj pa čakam, da pride moja mama, da bo Tejo čuvala medtem, ko me ne bo. Pa mislim, da jo bo potem probala prepričat, da gre nekam s Tejo, da grem še malo spat, da se pripravim na ženski večer.

LP,

clock-img

11.02.2005, 06:50

clock-img

Udb

pencil-img

5380

Tudi jaz sem :zaspan:!! Ampak me drži pokonci to, da je petek!! ;)

Drugače se mi pa ful vrti - ne vem a so to prve nosečniške tegobe?

clock-img

11.02.2005, 06:53

clock-img

TARA in MAJ

pencil-img

2287

Jutro! tidi mi smo že pokonci,seveda takoj je treba mal prečikirat na RR zdaj pa grem kuhat:kava:,potem pa v šoping,kajti moram malo pripravt za sobotni žuur ki ga ima maš :duda:
LEP JUTRANJI POZDRAV:zaspan:
:kava::kava:

clock-img

11.02.2005, 06:54

clock-img

Teni_

pencil-img

6466

Udb, možno ja, da so. Nekaterim se tudi vrti, pa slabosti(meni je bilo na srečo slabo samo 1 teden, no pa tisti teden po cel dan).

LP,

clock-img

11.02.2005, 07:04

clock-img

Lidija

pencil-img

109

Tudi jaz sem že pokonci.Sem mogla že pred šesto vstat.
Sicer grem pa sedaj na eno :kava: da se dokončno prebudim.

clock-img

11.02.2005, 07:13

clock-img

NinKa

pencil-img

946

Nas je tut nas vragolin vrgel pokonci ob 5.30h. ponavadi se z atijem sam previjeta in gre dalje spat. Danes je pa pridirkal v spalnico in spocil na posteljo in me zacel za lase vlect.

Tako, da sem jaz tut budna in surfam po netu.

:sloncek::kuza::sloncek:

clock-img

11.02.2005, 07:14

clock-img

dory

pencil-img

8852

Dobro jutro..mi pokonci ze od pol petih :)...ampak je tamal pridno pomil po tleh tako,da je zdaj od utrujenosti zaspal..kdaj bo pa kej pojedel pa ne vem :)-

clock-img

11.02.2005, 07:48

clock-img

Pikabu

pencil-img

3235

Dobro jutro še od mene. Mi smo imeli kar mirno noč, glede na to, da je mala zbolela. Je imela včeraj vročino, pa kašlja, zdaj pa čakam, da se zbudi, da vidim, kako je danes, ker morava v primeru vročine iti nazaj k zdravniku, da ji vzamejo kri.

clock-img

11.02.2005, 07:55

clock-img

Urša

pencil-img

4648

Mah, sm čist povožena. Sva pri mojih starših prespale, pa pojstlca ni bla taprava in smo bl švof spal...:zaspan::zaspan::zaspan:

clock-img

11.02.2005, 07:59

clock-img

Lenny

pencil-img

3241

:zaspan: Dobro jutro še od mene! :zaspan: Me je kar sram, ko tako zeham :ups: Spala sem namreč kot polh in prespala celo budilko. Pri nas doma se na živo budilko ne moremo zanesti, ker je najin mulček še večji zaspanček kot jaz :)
Lep dan vsem! :rozica:

clock-img

11.02.2005, 08:00

clock-img

JASNA D

pencil-img

1326

Dobro jutro..., jaz sem še čist zadeta......

Jasna

clock-img

11.02.2005, 08:47

clock-img

Anonimen

Jutro iz:morje:

Jaz rogovilim po hiši,Timi še spi ma slabo noč za sabo spet kuha virozo:((

clock-img

11.02.2005, 09:10

clock-img

anajmad

pencil-img

2780

Jst sem pa na bolniški(gripa).Pol me pa smtana sodelavka kliče ob pol osmih zjutraj.Sem mislila,da ji bom vrat zavila:grrr:.Malo je boljše vsaj pri mei,sz WC školjko nisva več najboljši prijateljici,tamala ima še pa kr temperaturo 38.Bomo vidli,danes grasta z možem na kontrolo.
en lp:morje:D.

clock-img

11.02.2005, 09:14

clock-img

Anonimen

Oj damjana,vi jo pa vlečete to gripačo:hudicek:
Mi smo načeli ponovni krog:((Pa še šive gremo danes pobrat.Zdej sem pa že sita tega obsedenega stanja-bacili bacili kamor se obrneš ne veš kam bi se skril,da ne bi fasal.Naša Nika je prinesla domov virozo pa če se je še tako umikala tamalemu evo ga je spet fasal:((

clock-img

11.02.2005, 09:18

clock-img

india

pencil-img

5342

Ja, Neva, to stanje je pa sedaj res že kot obsedeno. Zdaj bodo pa kmalu počitnice in sploh ne bomo mogli nikamor, če bo še naprej tako.
Midva z Janom sva kar sistematskega prestavila, da nisva v zdr. dom hodila po bacile.

:miska:

clock-img

11.02.2005, 09:20

clock-img

Anonimen

Saj zato se je za zjokat,mi smo zmenjeni,da za vikend med počitnicami odpotujemo na sneg:((:((:((:((
Ko bi vsaj lahko karanteno nardila pa ne pali:((

clock-img

11.02.2005, 09:33

clock-img

Teni_

pencil-img

6466

Jaz sem že nazaj iz zavoda, naš :metulj: pa še vedno spi. Samo, da mame ni v postelji, pa je vse vredu. Mislim, da bo treba Tejo spravit v svojo sobo. In to še danes, ko pride Boštjan domov bo treba nekaj naredit. Magari ta veliko sobo z omaro na pol pregradit.

LP,

clock-img

11.02.2005, 09:34

clock-img

JASNA D

pencil-img

1326

Mojca - kar k Marku naj pride spat, posteljo že pozna, Marko jo je že tudi zadnjič v Koloseju nekaj otipaval, otrok še pa itak ne znata nardit.....

Jasna

clock-img

11.02.2005, 09:35

clock-img

malika

pencil-img

3199

Jutro. Vito spal do pol 8 -to moram nekam napisat :bravo: . Drugače pa hvalabogu nima več vročine, ampak spanje je bilo vseeno malo sumljivo ponoči. Zbujal se je na dve uri, mislim, da ga je uhica mučila.

Mama pa gre zdaj nosečniške cape likat, ker nima več kaj za oblečt.:(

clock-img

11.02.2005, 09:36

clock-img

JASNA D

pencil-img

1326

Joj, Malika, ne mi luštov delat.... Jaz bi še enega....

Jasna

clock-img

11.02.2005, 09:37

clock-img

Teni_

pencil-img

6466

Ja, Jasna. Bosta se že dogovorila, tako, da bo prav.

Malika, jaz si jih bi najprej morala kupit, ker sem jih full ponosila. Hvala bogu, da jih še imaš. Pa ne pretiravat pri peglanju:)-. Raje malo počivaj.

Lp,

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem