writing-img

dodajanje in dojenje

clock-img

09.10.2010, 12:20

clock-img

petera

pencil-img

35

Pozdravljene,

rabila bi zelo koristne nasvete, zakaj, namreč imam 4 t starega fantka. Vse do treh tednov se je dojil na 2 uri, potem pa je začel na lepem ko je 5 minut jedel začel kar jokat in glavico stran...Toje delal približno 1 teden, sedaj pa mu po kratkem dojenju dodam aptamil 1 90 ml, in vse poje, ter nato zaspi. Če pa mu slučajno ne dodam AM pa se se grozno dere. Tudi meni se to zdi preveč hrane za tako malega, sem dva dni skušala da bi samo dojila, pa ni šlo, je grozno jokal. Vendar jaz mleka nimam premalo, tako da sem že čisto zmedena. A mu lahko viška hrane škoduje?user posted image
Prosim za nasvet. HVALA

clock-img

09.10.2010, 12:35

clock-img

ledenaa

pencil-img

2488

vse odg. zakaj je temu tako najdeš tukaj:

http://med.over.net/forum5/read.php?94,4543920

ne vem zakaj kupuješ mleko,če imaš svojegauser posted image

clock-img

09.10.2010, 13:23

clock-img

petera

pencil-img

35

HVALA LEDEENA.

clock-img

09.10.2010, 14:35

clock-img

tassika

pencil-img

5068

KAj pa če bi poskusila s črpanjem? Možno je samo, da se mu ne da vleči, ker je po flaški lažje. Če imaš mleko in si ga lahko črpaš, potem daj to, je boljše in cenejše kot novolac.

<3 Zoja in Patrik <3

clock-img

09.10.2010, 19:00

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Škoda, da si dala kar dodatek, ker je verjetno ugotovil, da lažje teče iz flaše kakor iz dojke. Če imaš mleka dovolj, bi jaz vsekakor vztrajala, pa čeprav bi ga dojila vsake pol ure. Vem, da je utrujajoče, sam res, če imaš mleka dovolj, je to super. Jaz ga nisem imela, pa sem vseeno vztrajala nekaj tednov, pol pa le dodala AM.

clock-img

09.10.2010, 21:27

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem