writing-img

dodatek k plači

clock-img

11.09.2008, 09:55

clock-img

mala maja

pencil-img

3204

Včerej smo dobili plače in sem se skoraj zokalauser posted image user posted image user posted image  res vsak mesec manj.user posted image user posted image user posted image

Ko s kolegico kofetkava začne jamrat da je dobila manjšo plačo(dela v šolstvu) sem ji pokazala plačilno listo. pravi da nimam dodatka- obveznega ne vem kakšnegauser posted image  in da imam čisto narobe zračunano plačo, da sem dobila okoli 100€ premalo.

No torej kakšen je ta obvezni dodatek na plačouser posted image

clock-img

11.09.2008, 10:06

clock-img

Aja1

pencil-img

8579

Si v javni upravi?

clock-img

11.09.2008, 10:28

clock-img

mala maja

pencil-img

3204

ne.

Sem pa sodelavca vprašala in on ima dodatek k plači.

aja delam pa po 4 ure, do otrokovega 6 leta.

clock-img

13.09.2008, 12:55

clock-img

Gina

pencil-img

12402

V šolstvu ni nobenih dodatkov k plači. Samo osnovna plača in del. doba. Drugih dodatkov za navadne delavce, ki nismo na "položaju" ni. Nula. Edino če uči v dvojezični šoli ali je mobilni defektolog ali kaj takega.

clock-img

15.09.2008, 13:22

clock-img

Detece

pencil-img

1039

No meni se ni plača s tem novim plačnim sistemom nič kaj bisveno spremenila, to pa zaradi tega ker imam itak tako malo (samo osnove), da mi niso imeli kaj vstran vzet user posted image user posted image . Vsaj nekaj dobrega.

Drugač pa katastrofa po celi črti kaj se plač v javni upravi tiče.
Danes me je ravno klicala ena gospa, ki bi rada prišla k mojemu šefu na razgovor, ker ima 550 eur pokojnine in kako naj s tem preživi...itd...sem rekla ja gospa vas popolnoma razumem, jaz imam toliko plače...

No, kar se pa dodatkov tiče, pa je tako, da moreš biti šel, ali pa šefu v rit lesti...

clock-img

15.09.2008, 20:45

clock-img

janca

pencil-img

309

Če primerjaš, da imajo v Rogaški v steklarni 380 eur pri pečeh, je 550 eur še kar solidno. Sem bila na izletu pa so nam to povedali, za to vem. Za zjokat. Je pa tko, kolikor zaslužiš toliko porabiš. Človek je prilagodljiv in veliko prenese.

clock-img

15.09.2008, 22:33

clock-img

martita

pencil-img

734

IZVIRNO SPOROČILO: Detece

No, kar se pa dodatkov tiče, pa je tako, da moreš biti šel, ali pa šefu v rit lesti...

ali pa pridno delat in se izkazat pri dodeljenih nalogah

clock-img

16.09.2008, 12:55

clock-img

Detece

pencil-img

1039

IZVIRNO SPOROČILO: martita

IZVIRNO SPOROČILO: Detece

ali pa pridno delat in se izkazat pri dodeljenih nalogah

Ja tako bi naj bilo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem