writing-img

dohodki za leto brez prihodkov?

clock-img

08.03.2006, 19:42

clock-img

m_m

pencil-img

1417

Gre za otroški dodatek...

Piše, da naj vpišem dohodke za leto 2004, ko bebice še ni bilo in nisem dobivala starševskega dodatka, ki predstavlja moj dohodek sedaj in zadnjega pol leta 2005.

Kaj sem potem brez dohodkov user posted image  A ne upoštevajo sedanje stanje in moraš zraven še fotokopirat te odločbe koliko dobivaš od zadnje (in prve) vloge za otroški dodatek...

clock-img

08.03.2006, 19:53

clock-img

taška30

pencil-img

2758

Mislim, da je tako, da če oddaš vlogo za podaljšanje do 31. marca 2006 napišeš dohodke še za 2004, če pa po 1.aprilu pa že dohodke za 2005.
Se pravi boš napisala isto kot v lanski vlogi, ker si jo lani oddala aprila.

Če jaz to prav razumem.user posted image  Naj še katera pove. In če je to res, a ti lahko na CSD-ju pokažejo tvojo lansko vlogo, da samo prepišeš dohodke, ali moraš poiskat papirje za nazaj? Ker kopije vloge pa menda nimam doma.

clock-img

08.03.2006, 20:00

clock-img

m_m

pencil-img

1417

Kopije lanske vloge nimam, sam sem v odločbi gledala, da mam nekaj starševskega dodatka že upoštevanega user posted image  lahko pa da so ta podatek sami pridobili, ker je vse iz  "iste hiše".

Tale ideja, da sam prepišeš ni slaba...

clock-img

09.03.2006, 08:10

clock-img

Bibek

pencil-img

27

V kolikor se vloga vloži v prvih treh mesecih leta, se upoštevajo dohodki za predpreteklo leto, saj za leto 2005 še niso bile izdane dohodninske odločbe. V kolikor pa v letu 2004 ni bilo nikakršnih dohodkov družine, sem spada tudi delo preko študentskega servisa, potem se upoštevajo dohodki za leto 2005, s tem da na te dohodke obračunajo še korekcijski faktor.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem