cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

dohodnina

clock-img

10.10.2007, 10:48

clock-img

pinkiponki

pencil-img

489

Ja, zanima me, če je katera prosila za ponovno obravnavo ali pregled oz. izračun dohodnine. Pri naju niso upoštevali, da sm bila jst neki mesecev brez dohodka, pa še takrat ko sem dobivala starševsko nadomestile naj se ne bi to upoštevalo. Na občini nama je rekla, naj dava prošnjo, da šeenkrat pregledajo dohodnino, samo sedaj pa ne vem, kako naj napišem. A mi katera lahko pomaga prosim.

Hvala

pozdravček od mene

Včasih sonček2*, zdaj pinkiponki
Taja 13.10.2004
Jaš 27.9.2006
Tin 1.6.2009
http://www.moj-album.com/album/6793309/

clock-img

11.10.2007, 09:03

clock-img

dory

pencil-img

8852

mene je uveljavljat takrat dedi (moj oce ), ko sem prejemala starsevsko nadomestilo....so mu lani uposteval, letos pa je dobil nazaj, in mogu vrnt najprej 600€, da je sploh dobil ta novo dohodnino...pr nas so to vse lepo uposteval...

clock-img

11.10.2007, 09:07

clock-img

Anonimen

Po mojem se pač pritožiš, vsaj jaz sem se, ko mi otroka niso upoštevali kot olajšavo. Samo je, ko sem šla na davčno, takoj videla, da je tam res napaka in mi je sama rekla, kje in kako naj se pritožim. Tako da sem zdaj, po kakšnih dveh mesecih, dobila novo odločbo. Denarja pa še skozi ne.user posted image  Pa tudi prejšnje nisem plačala.

clock-img

11.10.2007, 09:11

clock-img

Anonimen

Jaz sem šla kar direkt na davčni urad in mi je tam vse uredila.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem