writing-img

dohodnina

clock-img

01.06.2012, 11:05

clock-img

J.L.

pencil-img

2504

mo katera ve povedat (moj informativni izračun ni bil sestavljen) in moram napoved vložit do zadnjega julija v kolikor sem imela dohodke nad 80€. se pravi da glede na to da sem bila brez vseh dohodkov in nekaj malega prejemala z csd (pol leta) + 2 meseca bila na usposabljanju za delo moram vložit???

clock-img

01.06.2012, 11:41

clock-img

ZmajTolovaj

pencil-img

3274

Ne, dohodnino moraš oddat, če si imela lani dohodke, višje od splošne olajšave. To je pa neke 3500 eur približno.

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

clock-img

01.06.2012, 12:07

clock-img

dayya

pencil-img

203

če si brez dohodkov te lahko partner da za olajšavo družinskega člana. pogoj poročena ali dve leti na istem naslovu :)

clock-img

01.06.2012, 12:21

clock-img

ajataja

pencil-img

1672

IZVIRNO SPOROČILO: dayya

če si brez dohodkov te lahko partner da za olajšavo družinskega člana. pogoj poročena ali dve leti na istem naslovu :)

Da sta poročena ni pogoj,vem iz lastnih izkušenj user posted image

clock-img

01.06.2012, 13:15

clock-img

dayya

pencil-img

203

kaj ko bi še enkrat prebrala ... potem bi vidla ALI 2 LETI NA ISTEM NASLOVU

clock-img

01.06.2012, 13:46

clock-img

Tasika

pencil-img

635

Preveri, če je bila od dohodkov plačana akontacija dohodnine. V tem primeru preporočam, da napoved oddaš, saj boš dobila vplačane akontacije vrnjene. 

Lep pozdrav
tasika

clock-img

01.06.2012, 14:14

clock-img

petea

pencil-img

5336

dayya,
da te partner uveljavlja za vzdrževanega družinskega člana, ne rabita biti ne poročena, niti bivati na istem naslovu, niti imeti skupnih otrok

J.L.,
samo če je partnerjeva odločba že dokončna, verjetno ne bo več šlo uveljavljati vzdrževanja

clock-img

01.06.2012, 20:44

clock-img

ajataja

pencil-img

1672

kaj ko bi še enkrat prebrala ... potem bi vidla ALI 2 LETI NA ISTEM NASLOVU

Sem čisto dobro prebrala ,ampak sem samo malo površno odgovorila.Ni pogoj ne poročena in ne isti naslov.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem