cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

dohodnina ?

clock-img

21.05.2010, 10:33

clock-img

kajalin*

pencil-img

1402

dobila sem dve položnici iz davčne za plačati,notri je navedeno moje stanovanje katerega sem kupila letos januarja,naj povem da sem odmero davka plačala pri nakupu in mi je davčna uslužbenka rekla,da druga ne bom rabila plačati,zdaj pa ne vem kaj je to 18 eur?Lansko leto sem bila do junija zaposlena za 2 uri dnevno,od julja dalje sem na zavoduuser posted image mi lahko katera razloži kaj je to,ker mi res ni jasno,pričakovala sem povrnitev dohodnine ne pa položnicuser posted image

clock-img

21.05.2010, 10:38

clock-img

Andre

pencil-img

122

Nadomestilo za uporabo stavbnega zemljišča? To moraš plačati kot lastnik nepremičnine, pa vedno je v dveh obrokih oz. na dveh položnicah. Preveri!

clock-img

21.05.2010, 10:39

clock-img

kajalin*

pencil-img

1402

aha,pol pravo dohodnino še čakam?user posted image

clock-img

21.05.2010, 10:41

clock-img

Andre

pencil-img

122

Če je nisi dobila v prvi pošiljki konec marca, jo lahko pričakuješ konec maja oz. začetek junija

clock-img

21.05.2010, 10:44

clock-img

kajalin*

pencil-img

1402

hvala :) zdj še lahk upam,da bom kej nazaj dobla...

clock-img

21.05.2010, 16:03

clock-img

lukec

pencil-img

2260

Kako bo z dohodnino si lahko tudi izračunaš, obstaja programček. Glede položnic za uporabo zemljišča pa bodi pozorna na datum, če boš dolžna davčni, ti ne bodo nakazali dohodnine.

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

clock-img

21.05.2010, 20:53

clock-img

kajalin*

pencil-img

1402

ok,bom poravnala,2 obrok imam avgusta.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem