writing-img

dohodnina 2007 - zopet - pomoč

clock-img

10.01.2008, 21:46

clock-img

Anonimen

Dajte mi prosim povedat, kaj je bolje.
v letu 2007 sem prejemala minimalno porodniško, letno sem imela skupaj dohodka bruto nekje nad 3000€. s partnerjem sva ločena, plačuje mi preživnino 140€, sam prejema OK plačo.

me pa zanima, komu se dejansko bolj splača otroka uveljavlat kot vzdrževanega člana? sama sem si računala na internetu in verjetno ne bom dobila povrnjene dohodnine. je bolje da on uveljavla otroka?

clock-img

10.01.2008, 23:44

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Dajte mi prosim povedat, kaj je bolje.
v letu 2007 sem prejemala minimalno porodniško, letno sem imela skupaj dohodka bruto nekje nad 3000€. s partnerjem sva ločena, plačuje mi preživnino 140€, sam prejema OK plačo.

me pa zanima, komu se dejansko bolj splača otroka uveljavlat kot vzdrževanega člana? sama sem si računala na internetu in verjetno ne bom dobila povrnjene dohodnine. je bolje da on uveljavla otroka?

Verjetno bolje da on, pa se zmenita in naj ti da delez od nazaj povrnjenega denarja...user posted image

clock-img

11.01.2008, 08:30

clock-img

ona

pencil-img

3685

Otroka se splača dat v olajšavo k tistemu staršu,ki ima večjo plačo,po domače povedanouser posted image

clock-img

11.01.2008, 08:59

clock-img

Anonimen

Ja samo če si ti skrbnik in ti on plačuje preživnino, ga po moje lahko uveljavljaš samo ti.

clock-img

11.01.2008, 10:03

clock-img

Enolla

pencil-img

900

IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

Ja samo če si ti skrbnik in ti on plačuje preživnino, ga po moje lahko uveljavljaš samo ti.

Ne drži. Če se starša ne moreta dogovorit se olajšava prizna vsakemu polovico.

Nič ni težjega od iskrenosti in nič ni lažjega od laskanja(Dostojevski).

clock-img

11.01.2008, 10:50

clock-img

Anonimen

Midva sva že pet let ločena, sem jaz skrbnik (to nima veze), ampak si vsako leto preračunava, pa potem vrnjeno dohodnino razdeliva. Je pa letos potrebno do konca januarja sporočiti kdo uveljavlja olajšavo, če tega ne storite, se bo treba kasneje na izračun pritožiti, to bo pa seveda zadevo z vračilom denarja podaljšalo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem