writing-img

dojenček ščiplje

clock-img

01.10.2013, 12:17

clock-img

barbisonrisa

pencil-img

27

Ojla,
eno kratko vprašanje.. A tudi vaši dojenčki ogromno ščipljejo? Najina bo stara 5 mesecev in je čisto "nora ščipalka" user posted image
najraje se mi zakadi v obraz in vrat, prav ji pridejo pa tudi joške in roke, hehe, skratka, vse kar je na dosegu.
Nohtke ji zelo pogosto strižem, pa kaj dosti ne pomaga. Včasih zraven naredi tak fris, kot da bi ne vem kakšno jezo ali
agresijo sproščala. Vaše izkušnje? Hvala, lp

clock-img

01.10.2013, 13:01

clock-img

constanca

pencil-img

425

A ni to ta pincetin grif al kako ze recejo.Se mi zdi, da navadno zacnejo to delat okol 9 meseca. Je pac vasa punca malo hitra.

clock-img

01.10.2013, 13:03

clock-img

astrid1

pencil-img

896

Naša ščiplje od 8. meseca dalje, pa grize tudi. Najbolj pomaga, če ji rečem odločno NE in jo posadim na tla. Potem pa se počasi priplazi do mene in me prime za stopalo. Se hoče nazaj priljubiti, miška mala!user posted image

clock-img

01.10.2013, 16:15

clock-img

barbisonrisa

pencil-img

27

Ok, pol normalna faza v razvoju dojenčka...Huh, samo, če je to običajno malo kasneje, bomo pa dolgo tole morali prenašat user posted image
No, upam, da jo čimprej mine.

clock-img

01.10.2013, 18:09

clock-img

katniss

pencil-img

310

Tudi nas sciplje. Se posebej, ko se doji rad z roko 'raziskuje' in sciplje moj vrat, roko, dojko ipd. Star je pa 6,5 meseca user posted image .
Mu samo nezno roko primem in recem: Ne, to mamo boli.
Cez cas bo ze razumeluser posted image

clock-img

01.10.2013, 20:07

clock-img

jaz_sem_jaz

pencil-img

177

Moja zdaj grize, obdobje ščipanja je že za nami(stara je skor 8 mesecev).:)

clock-img

02.10.2013, 12:27

clock-img

Mamaja

pencil-img

381

Naša 6-mesečnica tudi ščipa. Najraje uščipne v lica, svojega očka pa v oko. In takrat narediva tako, kot katniss : rečeva: "ne, mamo/tato to boli" in umakneva rokico
Ni kaj, morajo razvit pincetni prijem...

clock-img

06.10.2013, 13:52

clock-img

sannndra

pencil-img

88

Naša tudi ščipa, še pri 2h letih. Da o grizenju ne govorim, samo to bolj nagaja:) Ne skrbi, bo minilo..

BLOG

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem