cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

dojenčkova spominska knjiga?

clock-img

23.12.2008, 10:43

clock-img

Claudi

pencil-img

202

Ojla.
Se opravičujem, ker se oglašam na tej strani, ampak se mi zdi da bi blo tle največ odziva...

In sicer zanima me tiste, ki imate dojenčkovo spominsko knjigo, tja kamor lepite slikce, opisujete dogodke  itd...katero imateuser posted image Rada bi tako, da je od rojstva pa še vsaj prvih 5 let.Nekaj sem že gledala, pa se ne morem odločit katero bi naročila?Ali Prvo spominsko knjigo pri reviji Moj malček?Ali To sem jaz pri revija Mama?Ali  Moj mali jaz?
Katera je vam najboljša?

clock-img

23.12.2008, 10:47

clock-img

CatJa

pencil-img

5068

Za starejšega imam Moj otrok, za mlajšega Dojenčkov album. Če bi še enkrat izbirala, bi tudi za mlajšega izbrala Moj otrok, ker se vanj vpisuje veliko več dogodkov kot v Dojenčkov album.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

clock-img

23.12.2008, 10:51

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Mi imamo To sem jaz kupljeno v baby centru.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

23.12.2008, 12:01

clock-img

maca m

pencil-img

465

Jaz imam dve. Ena je Spomini (izdajatelj ARA založba) -  je pa do šestega rojstnega dne, grem v šolo. Druga pa je Prva spominska knjiga od revije Moj malček. Mi je pa vsaka po svoje zanimiva.

clock-img

23.12.2008, 12:28

clock-img

LenaG

pencil-img

349

Mi pa smo kupili 50 listni album (v katerega se slike lepi), ki ga bomo sami opremili z risbicami in opisi. Tako si lahko poljubno razporejaš fotografije, pa še teksta lahko napišeš več ali manj ko tje določeno v teh naprej pripravljenih albumih. Smo šele na začetku, ampak kar dobro zgleda.  Smo že opisali mamico in atija, nosečnost, prihod domov, prvi sprehod, prvo kopanje, najljubšo igračo, prvi nasmeh, ... in seveda dodali slikice.

clock-img

23.12.2008, 13:02

clock-img

ajataja

pencil-img

1672

prva spominska knjiga od mojega malčka je zame najboljša.Pri prviuser posted image sem imela moj otrok pri drugi pa moji spomini pa mi ni nobena tolk všeč kot ta spominska ker za vsak mesec pišeš kar nekaj stvari pa še po dve slikci sta za vsak mesec in to je fajn.

clock-img

23.12.2008, 13:28

clock-img

blemma

pencil-img

250

Jaz imam spomisko knjigo od revije Malček, se pa vpisuje samo do tretjega leta starosti (do 2 let za vsak mesec posebej, nato pa po pol leta=). Meni je všeč.user posted image

clock-img

23.12.2008, 13:31

clock-img

ključek

pencil-img

9047

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

mi tudi...............user posted image user posted image user posted image ............nam je super..................user posted image user posted image

clock-img

23.12.2008, 17:00

clock-img

taly82

pencil-img

299

Jaz pa imam Moj prvi album od Didakte.. izbirala pa sem med Dojenčkovim albumom in Dojenčkovo spominsko knjigo. No jaz sem Moj prvi album kupila, druge pa sem dobila, ko sem rodila user posted image

27.10.2008 se je rodil najin sonček Marcel

clock-img

23.12.2008, 17:02

clock-img

Pšemek

pencil-img

899

Tudi mi imamo Moj prvi album od Didakte. Kupljena v knjigarni Vale Novak

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

clock-img

23.12.2008, 20:41

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Za hčerko imamo To sem jaz. Za naslednjega otroka pa bom verjetno vzela tole od Mojega malčka.

clock-img

23.12.2008, 20:42

clock-img

moyca

pencil-img

240

tudi mi imamo Moj prvi albumuser posted image

clock-img

24.12.2008, 18:25

clock-img

Lucija Perc

pencil-img

27

Pri nas imamo To sem jaz in  mi je zelo všeč. Je že od začetka nosečnosti in potem za prva 3 leta. 

23.01.2008 nam je polepšala življenje naša mala LANA

clock-img

24.12.2008, 23:00

clock-img

evelin

pencil-img

238

Js imam Moja prva spominska knjiga od Moj malček pa je super

27.10.2008 se je rodila naša pikica Maša :)
30.11.2011 se je rodila naša bibica Žana :)

clock-img

25.12.2008, 08:55

clock-img

majči22

pencil-img

735

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Mi imamo tudi to. Sem zelo zadovoljna z njo, saj je res veliko stvari, ki jih moraš napisat. Pa pomembno mi je bilo pri izbiri to, da  imaš prostor tudi za slike. Sem pa tudi jaz skoraj diplomirala katero knjigo naj vzamem.user posted image

Sploh ni težko doseči, kar si želiš,
samo želeti si moraš dovolj močno!!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem