cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

dojencek in slana voda

clock-img

17.07.2006, 20:17

clock-img

djuka

pencil-img

13

berem da vas je veliko kopalo dojencke v morju in me zanima kako so prenasali slano vodo(morje),saj nas mali vse daje v usta tako da bi pojedel veliko vodice oz. soli?pa se to kako pa je njihova koza prenesla sol?
hvala

clock-img

17.07.2006, 20:23

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Nobene posebne reakcije. Sama osebno raje vidim, da "poje" morje, kot pa klorirano vodo v bazenih. 

clock-img

17.07.2006, 20:27

clock-img

Anonimen

Maksimalno uživa v morju user posted image .

Reakcij na koži ni imela nobenih. Doma pa jo zvečer umijemo s sladko vodo (vsaj z mokro krpo).

clock-img

17.07.2006, 21:28

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

prvič se je v morju kopala pri 5. mescih in že takrat je neznansko uživala. voda ji ni nič škodila, seveda pa smo jo vsak večer umili. tudi ni pokazala pretiranega zanimanja za pitje morske vode;)

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

clock-img

17.07.2006, 23:12

clock-img

Bonnie_RR

pencil-img

5189

Mi smo ravno z morja in mojega tamalega slana voda sploh ni motila. Je pljuskal in čofotal v vodi kot da ne bi bila nič slana. Včasih mu je kakšna kaplja špricnila tudi po obrazu, pa roke je tudi probal, ampak se zaradi tega sploh ni vznemirjal.
Sva ga pa po vsakem namakanju v morju sprala še z vodo izpod tuša, ki sva jo prej nalila v vedro in imela nekaj časa na soncu, da se je malo zagrela.

Lp

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

clock-img

18.07.2006, 12:08

clock-img

Nej

pencil-img

268

Anej je probal slano vodo- je kar usta namočil v vodo, pa je začel take frise pokat, nič ni bilo dobrouser posted image .Edino treba pazit da v očke ne dobi, ker Aneja so poškropili narovnost v očko- to pa peče- te pa je bil jok. Drugo pa mislim,da ni panike.

clock-img

18.07.2006, 14:37

clock-img

2ursae

pencil-img

4420

brez problema - je v usta dajal vse svoje od morja mokre igrače, pa se ni nič pritoževal. med tem, ko smo bili na plaži, sam imela na soncu plastenko s sladko vodo, da se je lepo grela in preden smo šli domov, sem ga splaknila. Pa ne zaradi tega, ker bi se bala kakšne posebne reakcije kože na slano vodo - a ni celo fama, da je zdravo, če je koža po kopanju čimdalj slana - ampak zato, ker sem se bala, da bi tamalega potem, ko ga bom oblekla v majčko, sol žulila. No, vsaj mene ponavadi žuli.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem