writing-img

dojenje in fitnes

clock-img

27.05.2005, 21:40

clock-img

marjanaR

pencil-img

358

Zanima me, če katera ve, ali fitnes vpliva na dojenje. Naša mala :duda:je stara 4,5 mesece in se moram spravit v red. Zanima me predvsem, če lahko delam "metuljčka" (vaja za prsne mišice). Strah me je, da bi ostala brez mlekca.
LP

clock-img

27.05.2005, 21:45

clock-img

Anonimen

ti sam pazi da pr metulčku nau mlekez vn prteku kukr je men na pilatesu..uh! obvezno met podložke za v modrc :)

drgač pa baje pretiran..pretiran poudarjam! fizični napor zmanjšuje količino mleka, zato na izi! mogoče bi probala res s kakim pilatesom al pa kej tazga, pa še dobr je za utrjevanje notranjih mišic k so se ti med nosečnostjo stegnile

lp, lara

clock-img

27.05.2005, 21:59

clock-img

aleksandra 78

pencil-img

78

Pozdravljena, z fitnesom ne smes pretiravat, oz.po treningu naj ne bi dojila vsaj 2 uri, ker v mleko prehaja mlecna kislina in lahko dojencka boli trebuh. to je meni rekel moj trener !?

clock-img

27.05.2005, 22:19

clock-img

Taj

pencil-img

163

:bravo: za telovadbo,

Jaz se z aerobiko in tekom zabavam že od malčkovega 3 tedna, pa še danes - pri 5.5 mesecih dojenje lepo teče:duda: in ni nikakršnih težav (pa nimam ravno najbolj blagih variant, ampak se kar fino spotim:sloncek:). Zato kar pogumno in veselo na delo:kuza:!

pozdravčki:rozica:

clock-img

28.05.2005, 19:48

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

28.05.2005, 20:22

clock-img

Anja167

pencil-img

1017

Jah no, jaz sem pa nekje brala, da lahko zaradi prenaprezanja mišic v prsnem predelu fašeš tudi mastitis. :zmeden2: Vsekakor ne pretiravat.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem