writing-img

dojenje in jagode

clock-img

15.05.2005, 15:10

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

A jih lahko jem?
Nekoc sem nekje slisala, da jagod ne smes jest, ce dojis in se jih zdaj ne upam.
Vsakic ko odprem hladilnik, mi full zapasejo :)

Hvala!
Lp, Naja

clock-img

15.05.2005, 15:25

clock-img

aleksandra 78

pencil-img

78

Jaz imam jagode zelo rada. Ko sem ih videla na trznici, sem cisto pozabila da dojim. Kupila sem 2 kg in jih v enem dnevu sama pojedla. Tako sem nadaljevala par dni , dokler se nisem koncno NAJEDLA.
Res da ni pametno do enega leta starosti dajat otroku, da se nebi senzibiliziral,dobil alergijo. Moja puncka je imela sreco. Ni nam se zgodilo nic nenavadnega.
mislim da lahko jes, normalno kolicino, ne pa celo skledo za solato.
Pozdrav

clock-img

15.05.2005, 15:53

clock-img

bskrle

pencil-img

3409

Tvoj otroček je res še majhen, zakaj bi ga izpostavljala?
Jaz sem prve mesece bila bolj na kompotih kot pa na svežem sadju.

clock-img

15.05.2005, 16:08

clock-img

kaja11

pencil-img

1024

Jaz sem prvih 12tednov res pazila, čeprav mi je pediatrinja (ki je tudi alergologinja) rekla, da lahko jem vse. Po tem obdobju pa jem normalno (samo zelja in fižola še nisem) in do sedaj nismo imeli nobenih problemov. Tudi jagode jem.

clock-img

15.05.2005, 16:47

clock-img

Pupica

pencil-img

4847

Jaz sem pazila le do 3 mesecev. Vendar sem jabolka pričela jesti pri 1 mesecu.Sem namreč oboževalka sadja, in vsaj eno vrsto sadja sem si enostavno morala privoščit.

LP:kava:

clock-img

15.05.2005, 19:40

clock-img

tinatona

pencil-img

2613

Haj!

Jaz jih mam tud full rada. Mali je zdaj star 6tednov in ga tud dojim (sicer ne polno, pa vseeno). Jaz sem najprej probala en dan dve jagodi in ker do naslednjega dne zvečer ni bilo nobenih težav jih zdaj mirno jem...

LP tina :rozica:

clock-img

15.05.2005, 20:30

clock-img

BONI*

pencil-img

1011

Jaz sem jih začela jest pri neih 3 mesecih in ni imel Luka nobenih težav. Sicer sem pa vse sadje začela jest šele njekje pri 3 mesecih

Lp, Boni

clock-img

15.05.2005, 20:57

clock-img

Dolina

pencil-img

1030

Jaz sem tud probala, pa očitno ne bo šlo, ker je imela Zoja drug dan en tak za lešnik velik rdeč flekec na čelu. Sej lahko,da je bil zgolj slučaj, zato bom čez čas zopet poskusila. Je pa to bila edina novost tisti dan.
Probaj najprej kakšno jagodo, pa boš videla, če bo imela :duda: kakšno reakcijo.

Lp, Dolina

clock-img

15.05.2005, 21:29

clock-img

Neški

pencil-img

6

Lani sem v porodnišnici pri kosilu dobila jagode. Moja izkušnja z dojenjem je čim manj komplicirat. Jaz sem jedla vse(razen zelja, fižola, ki pa mi itak poleti nista pasala). Ni pa nujno, lahko, da je kaksen sonček preveč občutljiv in ima lahko težave. Kar po občutku pa bo najbolje.

clock-img

15.05.2005, 21:46

clock-img

Nea

pencil-img

762

Jaz sem se do 1.leta jagod izogibala.
En večer sem jih nekaj pojedla in je moja :miska: naslednji dan imela drisko. Patronažna je rekla, da so vzrok za drisko jagode. :zmeden2:

Najboljše bo da jih probaš par pojesti, pa boš naslednji dan videla če so kakšne reakcije.

Nea

clock-img

15.05.2005, 21:59

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

Nea, kako lep otroček in slika!!!:bravo: :bravo: :bravo:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem